NL | FR                                                 Laatste update: Tuesday 19 June 2018 11:03

2005 | 2006 | 2008 | 2009

CLUBNIEUWS

WICHELEN 30 DECEMBER 2007. Naar jaarlijkse gewoonte waren er weeral verschillende van de betere ASSA leden op deze corrida van Wichelen aanwezig. Nathalie DE CLERCQ zorgde er voor de beste Rood-witte uitslag door als 2e te eindigen bij de masters. Ossama MSILI werd 4e bij de pupillen en Anaïs DRERA werd ook 4e maar dit bij de scholieren meisjes. Bij de benjamins was er een 5e plaats voor Mathéo MUREZ en een 16e voor Julien VANHEUVEBEKE. Zowel Samuël ZAOUIRI bij de cadetten als Anthony MUREZ bij de miniemen werden 10e. Bij de seniors, een wedstrijd over 10 Km, legde Christophe DE KETELAERE beslag op een 8e plaats en zijn broer Peter op een We en dit op 64 aankomsten. Bij de veteranen alwaar er 155 deelnemers waren legde het ASSA trio Danny VAN LANCKER, Geert DE KEYSER en Kristof RUL beslag op de e, 10e en 11e plaats.

NAZARETH-EKE 29 DECEMBER 2007. "OPENING EN INLOOP VAN DE ANDRÉ OUIPOR FINSE PISTE." In de gemeente NAZARETH (Eke) werd op vrijdag 28 december de verruimde sporthal de Minister Yves LETERME ingehuldigd. Op zaterdag 29 december, kreeg vanaf 13u30, de inhuldiging van deze infrastructuur haar vervolg. Allerhande sport demonstraties van plaatselijke sport clubs kwamen er aan bod. Tevens werd daarvan gebruik gemaakt om de nog niet volledig afgewerkte 900 metere lange" André QUIPOR FINSE PISTE" te openen en ook in te lopen. Aan deze Finse Piste werd de naam van ASSA's veteraan André QUIPOR gegeven. André inwoner van Nazareth, overleed vorig jaar plots tijdens een trainingstochtje in het gezelschap van zijn echtgenote Kris DE VILDER ook lid bij ASSA. Om de inzet van André’s inzet voor de sport en meer bepaald voor de loopsport te herdenken, werd door het Gemeentebestuur besloten om de nieuwe Finse Piste te noemen naar hun overleden dorpsgenoot André. Het Mevrouw Kris QUIPOR – DE VILDER die samen met de Burgemeester Danny CLAEYS de gedenkplaat onthulde. Heel wat ASSA leden of gewezen leden, die daar woonachtig zijn, namen deel aan deze inloop, zoals o.a. de gebroeders Christophe en Peter DE KETELAERE, Geert DE ZUTTER., Laurent RONSSE, enz .... De medeorganisator van het gebeuren Luc BOONE nam samen met Mevr. Kris QUIPOR-DE VILDER de honneurs waar. Voor de verdere organisatie stonden Assa's Webmaster Peter DE VUYST met Johan COENE, Filip CANNOOT, Melanie QUIPOR, Sven QUIPOR e.a. in. De joggers konden bij deze inloop naar hartenlust een uurtje joggen en kregen per gelopen ronde een aantekening op hun deelnemerskaart. Vooraleer de André QUIPOR PISTE werd ingelopen, werd er 1 minuut stilte gehouden ter nagedachtenis van André.

CINEY 28 DECEMBER 2007. In de 20e Corrida de la St.-Sylvestre waren de zusjes OUBOUSKOUR weerom de slokop. Benjamin Oumaïma won en haar zusje het kuikentje Samira werd 4e in een 1.200 meter loop voor min 8 jarigen. Fatiha won bij de pupillen en Aïcha bij de miniemen, telkens ook over 1.200 meter. Er was een 16e plaats voor hun vader Brahim in de 10 KM wedstrijd.

TIELT 26 DECEMBER 2007. Assa's veterane +35 Franka BOGAERT was daar de enige Rood-Witte atlete aan de start van de 15 KM loop. Ze legde beslag op een zeer mooie 7e plaats bij de vrouwen goed voor een 5e bij de masters.

BRUSSEL (HEYZEL) 23 DECEMBER 2007. In deze manche van de Belgische LOTTO CROSS-CUP waren er ook enkele ASSA leden aanwezig. Brahim OUBOUSKOUR, de dag er voor nog 42e in en bijna 11 km lange jogging van GERPINNES, liep toch nog een verdienstelijke cross-cup bij de masters, hij werd 24e. Zijn dochters behaalden er de volgende ereplaatsen, Oumaïma 15e bij de benjamins 1999, Fatiha 23e bij de pupillen 1997 en Aïcha 21e bij de miniemen. Ossama MSILI werd 4e bij de pupiln 1998.

DEERLIJK 23 DECEMBER 2007. Ook in de Kerstcorrida van DEERLIJK waren er enkele ASSA atleten die zelf voor mooie uitslagen zorgden. Christophe DE KETELAERE werd 5 en zijn broer Peter 6e op de 15 kilometer, Danny VAN LANCKER die als 15e over de meet liep was de beste bij de 45 plussers. Bij de vrouwen ook een mooie 5e plaats voor Nathalie DE CLERCQ en een 23e voor Franka BOGAERT. In totaal waren er zo een duizendtal deelnemers.

DEUX-ACREN 22 DECEMBER 2007. ASSA was op de Kerstcorrida van Deux-Acren succesvol aanwezig. pupil Ophélie LABEAU won de wedstrijd voor de lninl2 over 1 KM bij de meisjes, voordien was haar broer Valentin 2e geworden in een 250 meter loop voor de min7. De pas 7 geworden Julien VANHEUVERBEKE startte bij de minl2 en werd 8e bij de jongens. In de Corrida over 5 KM langs de Dender, zorgde ASSA's master Stéphane LABEAU voor een dubbel succes, hij won met ruime voorsprong en werd meteen ook de laureaat bij de masters, cadet Samuël ZAOUIRI werd 7e goed voor een 4e plaats bij de juniors. Scholiere Anaïs DRERA zorgde ook voor een dubbele zege, ze won bij de vrouwen en was uiteindelijk ook 1e bij de juniors. Liebeth POTTIE werd 2e en Nadia MEULENYSER 5e bij de masters. ASSA's veteraan Kristof RUL nam aan de 10 KM deel en werd er 2e na een ongenaakbare Thomas LOCQUET, toch werd Kristof winnaar bij de masters.

BRESKENS (Nederland) 16 DECEMBER 2007. ASSA's Ultraloper Kristof RUL liep in deze Zeeuws-Vlaamse Nederlandse stad en 19 KM loop en werd er 4e, goed voor een 3e plaats bij de masters.

DEINZE 16 DECEMBER 2007. In de WINTERJOGGING waren er ook enkele ASSA leden aanwezig. ASSA's Webmaster Peter DE VUYST, nog niet helemaal bekomen van een zware nachtelijke inbraak in zijn woning een paar dagen te voor, waarbij zijn auto, een TV, GSM, enz ... werden gestolen, kon toch nog uitpakken met een goede uitslag op de 4.500 meter, hij werd 23e op 143 aankomsten. Ronny HOEBEKE die na zijn been kwetsuur de competitie hervatte werd 116e. Bij de vrouwen een 13e plaats voor Marleen PAEME, 65 plusser Nadia MEULENSYER eindigde als 50e en Kris DE VILDER als 63e. Geert DE ZUTTER werd 5ge op de 8.700 meter wedstrijd. Franka BOGAERT werd 5e en Muriel LAURIER 10e op de 12 km voor vrouwen.

ANTOING 15 DECEMBER 2007. ASSA nam met verschillende leden deel aan de "le JOGGING DU PÈRE NOËL." De afstand bedroeg er 9.250 meter en de deelnemers moesten twee keer de beruchte berg achter het kasteel omhoog wat met de andere hellingen er bij deze Corrida zeer zwaar maakte. ASSA's atleten namen toch mooie plaatsen in. Junior Kevin FLAMME eindigde totaal ge en werd laureaat bij de juniors terwijl de cadetten Emile LEFEBVRE, totaal 19e en Samuël ZAOUIRI, totaal 20e, beslag legden op de 3e en 4e plaats bij de juniors. Senior Frederik SALOMEZ werd 15e. ASSA's 50 plusser Guy VANDEN ABEELE liep als 53e over de meet, goed voor een 4e plaats bij de masters +50. Bij de vrouwen een uitstekende prestatie van ASSA's Scholiere Anaïs DRERA, ze eindigde als 5e vrouwen werd 3e bij de juniors, en dit niet tegenstaande de hinder die ze nog ondervond aan haar linkervoet sedert haar ongeval in ORROIR en daarbij kreeg ze halfweg nog af te rekenen met steken in de rechterzijde. Er aren daar niet minder dan 200 aankomsten waaronder 43 vrouwen.

THIEUSIES 15 DECEMBER 2007. Terug podiums voor de familie OUBOUSKOUR. Samira werd 2e in een 200 meter wedstrijd voor kuikentjes, Fatiha won vóór haar zus Oumaïma in een 650 meter wedstrijd voor benjamins en pupillen terwijl Aïcha een 1.300 meter wedstrijd won bij de miniemen. Vader Brahim werd 8e in een meer dan 8 KM lange jogging.

ANVAING 13 DECEMBER 2007. ASSA's pupil Ophélie LABEAU won de scholencross in haar reeks.

SCHAFFEN 12 DECEMBER 2007. In SCHAFFEN ging het BELGISCH NATIONAAL MILITAIR CROSS KAMPIOENSCHAP door. Bij de vrouwen twee ASSA atletes. Mandy DAMMEKENS die momenteel in vorm verkeerd, won recent nog in Meslin-L'Eveque en in Baudour, legde nu beslag op een mooie 8e plaats terwijl Kathia DEWILDE 11e werd op 30 seconden na Mandy.

BAUDOUR (St. Ghislain) 09 DECEMBER 2007. ASSA nam met een groot aantal leden deel aan deze mooie maar lastige parkloop. Mandy DAMMEKENS won de korte cross en Marie-Jeanne LEFEBVRE werd er 6e, Marleen PAEME 6e, Liesbeth POTTIE 10e en Nadia MEULENYSER 11e, ASSA werd tevens eerste in de interclub. Achteraf werd Marie-Jeanne LEFEBVRE nog 5e bij de seniors vrouwen. Anaïs DRERA nog hinder ondervindend van haar voetkwetsuur werd 2e bij de scholieren. Ossama MSILI werd 3e en S.K. Ronse voetballer Joachim MUREZ 8e bij de pupillen. Ophélie LABEAU werd 4e bij de pupillen meisjes. Voor Mathéo MUREZ was er een 5e, voor Julien VANHEUVERBEKE een 28e en voor Jame BOURGEOIS een 34e plaats, ze werden 6e in de Interclub. Bij de jongens cadetten moest Emile LEFEBVRE, na een tijd mee te zijn geweest met de koplopers de rol lossen en vrede nemen met toch nog een mooie 6e plaats, Emile mist nog wedstrijdritme na zijn lieskwetsuur, Samuël ZAOUIRI werd 8e. Bij de meisjes cadetten ook een 8e plaats voor Sigrid JONNIAUX. Anthony MUREZ bleek niet in zijn beste doen te zijn bij de miniemen, hij werd 1ge. In de korte cross voor mannen werd Vincent MINOT 23e en Guy VANDEN ABEELE 26e. In de masters cross werd Stéphane LABEAU 5e en Guy VANDEN ABEELE 36e, even te voor was hij reeds aan de slag in de korte cross.

LANGEMARK 08 DECEMBER 2007. ASSA's master Marlène VANDENBROECK eindigde als 3e bij de vrouwen in de 7e ING Kerstcorrida over een afstand van 10.800 meter. Bij de mannen kwam het tot een spurt voor de 9e en 10e plaats tussen de tweelingbroers Peter 9e en Christophe DEKETELAERE 10e, veteraan Frans GELDHOF vinden we terug op een 129e stek.

CHARLEROI 08 DECEMBER 2007. In de 11e CAROLORIDA legde ASSA's minieme Aïcha OUBOUSKOUR beslag op een 2e plaats bij de vrouwen over 5 KM Vader Brahim OUBOUSKOUR werd 12e in de 10 KM loop.

OUDENAARDE 02 DECEMBER 2007. Een drietal ASSA leden namen deel aan de Gr. Cross Burgemeester THIENPONT. Nathalie DE CLERCQ werd 7e bij de masters vrouwen, Danny VAN LANCKER werd 15e en Frans GELDHOF 60e bij de masters mannen.

WAREGEM 02 DECEMBER 2007. ASSA's veterane Marlène VANDENBROECK legde in de Kerstcorrida op de BIEST te Waregem beslag op een 5e plaats bij de vrouwen op de 10 Km.

GAURAIN-RAMECROIX 02 DECEMBER 2007. Een zwaar stormweer met veel regen op het einde van de organisatie en wind zorgde er voor dat de drassige omloop, in een nog grotere moddercross werd herschapen. Niet tegenstaande de wind en de regen waren toch nog verschillende moedige ROOD-WITTE ASSA leden aanwezig en dit met mooie uitslagen. Ophélie LABEAU won bij de pupillen en Ossama MSILI werd 3e bij de pupiln jongens. In de korte cross voor vrouwen gin de Interclub naar ASSA met Marie-Jeanne LEFEBVRE als 3e en heroptredende Lisbeth POTTIE 4e en superveteranen Yvette CEULEERS als 5e. Ook de seniors mannen wonnen de Interc1ub met Frederik SALOMEZ als 5e, de 50 plusser Dany DEBERDT 9e en Emile LEFEBVRE als 10e Stéphane LABEAU werd 2e en Eddy MUREZ 5e bij de masters. Jonathan GEVAERT legde beslag op een 4e plaats en Anthony MUREZ op een 10e bij de miniemen. Bij de benjamins een 11e plaats voor Mathéo MUREZ en een 21e voor Julien VANHEUVERBEKE. Bij de cadetten jongens een mooie 6e plaats voor een weder heroptredende Emile LEFEBVRE en een 8e plaats voor Samuël ZAOUIRI Bij de seniors vrouwen was er een 7e plaats voor Marie-Jeanne LEFEBVRE en een 8e voor master Yvette CEULEERS.

HERSEAUX 01 DECEMBER 2007. In de laatste wedstrijd van de Challenge A.C.R.H.O. legde Frederik SALOMEZ beslag op een 30e plaats. Livin KETELAIR werd 2e bij de 60 plussers.

SOIGNIES 30 NOVEMBRE 2007. ASSA's cadet Delphine HOST behaalde een zeer mooie 4e plaats in een interscholencross en dit op 200 deelneemsters.

FLEURUS 25 NOVEMBER 2007. Drie keer een 4e plaats voor de familie OUBOUSKOUR in de cross van Flémalle. Brahim werd 4e bij de masters, Oumaïma bij de benjamins en Fatiha bij de pupillen, Aïcha van haar kant werd 11e bij de miniemen en het kuikentje Samira werd 14e bij de benjamins.

ZELE 25 NOVEMBER 2007. Voor de zoveelste keer eindigde Marlène VANDENBROECK op de hielen van Sylvie MULLE, Marlène eindigde als 2e bij de seniors.

ROESELARE 25 NOVEMBER 2007. Mathéo MUREZ werd in deze Belgische Cross-cup wedstrijd bij de benjamins 4e Ossama die als 3e eindigde bij de jongste pupiln mocht mee op het podium.. Ook "FRANS" GELDHOF kwam daar aan de start bij de seniors. Hij kwam zowel bij de start als in de wedstrijd regelmatig op de TV in het beeld.

ORROIR 24 NOVEMBER 2007. Verschillende ASSA atleten aan de start van deze ACHRO wedstrijd door het Kluisbos over 10.300 meter. Nico GRULOOS werd 3e. Livin Ketelair werd winnaar bij de 60 plussers terwijl cadetten Samuël ZAOUIRI beslag legde op een mooie 3e plaats bij de beloften.

VILVOORDE 24 NOVEMBER 2007. Ossama MSILI won in het DRIE FONTEINEN PARK de pupiln cross.

SOIGNIES 24 NOVEMBER 2007. Brahim OUBOUSKOUR behaalde in een bijna 10 kilometer lange wegwedstrijd een 4e plaats.

MONCEAU-SUR-SAMBRE 21 NOVEMBER 2007. In het park van Monseau-sur-Sambre ging de interprovinciale scholencross Henegouwen - Waals Brabant door. Sigrid JONNIAUX werd 4e bij de cadetten en was 3e Henegouwse.

DUFFEL 18 NOVEMBER 2007. ASSA's Master W+40 Marlène VANDENBROECK starte in DUFFEL met de veel jongere seniors. Marlène legde er beslag op een zeer mooie 4e plaats.

RUMES 18 NOVEMBER 2007. In de Rumoise van de Challenge ACHRO werd Kevin FLAMME 3e bij de juniors, Livin KETELAIR won bij de 60 plussers, Herman VAN DEN HAUTE werd 5e en Paul DEPLUVEREZ 11e bij de 50 plussers.

DEINZE 18 NOVEMBER 2007. Ook hier enkele ASSA leden aan de start. Nathalie DE CLERCQ werd 8e bij de veteranes. Mathéo MUREZ eindigde bij de benjamins 2000 op een zeer mooie 3e plaats. Anhonie MUREZ vinden we bij de miniemen 1996 terug op een 17e plaats. Ook Danny VAN LANCKER werd 17e maar dat bij de masters, Eddy MUREZ werd 55e en Frans GELDHOF 98e. Christophe DE KETELAERE werd 26e en Peter DE KETELAERE 28e bij de seniors.

GHISLENGHIEN 18 NOVEMBER 2007. Stéphane LABEAU IEDEREEN TE STERK AF BIJ DE MASTERS. Stéphane LABEAU bij de masters en Mandy DAMMEKENS in de korte cross waren iedereen te sterk af. Ophélie LABEAU was 3e bij de pupillen meisjes en Marleen PAEME ook 3e op de korte cross. Jonathan GEVAERT eindigde als 5e bij de miniemen jongens. Delphine HOST, in de voormiddag nog aan de slag als voetbalster, kwam juist op tijd om nog bij de cadetten te kunnen starten en werd 8e. Voor Master Vincent MINOT was er ook nog een 7e plaats in de korte cross voor heren.

EVERE 18 NOVEMBER 2007. "44e INTERNATIONALE ARBEIDERS CROSS." Naar goede gewoonte was ASSA, al was het maar met een beperkte ROOD-WITTE afvaardiging, aanwezig op de 44e Internationale Arbeiderscross. Deze ASSA atleten zorgden voor 2 zeges, 2 keer een 2e en ook 2 keer voor een 3e plaats. Ossama MSILI won met grote overtuiging bij de pupiln en Anaïs DRERA duldde geen tegenstand bij de meisjes scholieren. Samuël ZAOUIRI verloor de spurt om de eerste plaats en werd 2e. Ook een 2e plaats voor Marie-Jeanne LEFEBVRE en een 5e voor Sylvie DUVIVIER bij de seniors. Maryem EL GOUCHE haalde het in een spurt met twee voor de 3e plaats bij de benjamins en ook een 3e plaats voor Charles VAN DE WALLE, een 10e voor Julien VANHEUVERBEKE en een Be voor Jarne BOURGEOIS bij de benjamins. Kevin VAN MIEGHEM liep ook een goeie wedstrijd en dat met een 10e plaats voor gevolg. Elise VAN DE WALLE werd 15e bij de pupillen en veteraan Emile LEFEBVRE werd 18e bij de seniors mannen.

JURBISE 17 NOVEMBER 2007. Enkele ASSA waren laureaat in de Challenge TOUS CHEMINS. Stéphane LABEAU werd 2e bij de seniors, Anaïs DRERA won bij de beloften en Delphine HOST werd 2e, Samuel ZAOUIRI werd 3e bij de beloften, Angelique PETTIAUX werd le bij de seniors en Yvette CEULEERS 4e bij de masters.

AALTER 11 NOVEMBER 2007. In een volkscross te AALTER ter gelegenheid van hun cross, werd ASSA's scholiere Sara GELDHOF 3e en Frans GELDHOF 26e. Daarna kwam Frans nog aan de start in ASSA's CORRIDA-CROSS DER VLAANDEREN waar hij als 43e eindigde.

BATTICE 11 NOVEMBER 2007. Ook in de verre Oostkantons waren een paar ASSA leden aanwezig in een 33 kilometer lange wegwedstrijd. Op de 641 aankomsten vinden we Johan COENE op een 550e plaats en Filip CANNOOT op een 565e.

KAIN 11 NOVEMBER 2007. Er waren ook nog ASSA atleten op andere plaatsen actief zoals in KAIN in de Challenge ACHRO waar Frederik SALOMEZ op een 31e plaats eindigde. Livin KETELAIR won daar bij de masters +60, de afstand bedroeg bijna 13 KM

ASSA RONSE 11 NOVEMBER 2007. 64e GROTE INTERNATIONALE CORRIDA-CROSS DER VLAANDEREN-GROTE PRIJS MARCEL VANDEWATTYNE. KENIA BOVEN. Naar jaarlijkse traditie organiseerde KONINKJLIJK ATHLETIC ASSA RONSE VZW, op 11 november ll. haar CORRIDA-CROSS DER VLAANDEREN. Gans de voormiddag stonden de hemelsluizen wagenwijd open, dus slechte verwachtingen. Plots keerde het tij en op het moment suprême werden de hemelsluizen gesloten. Met deze opmerkelijke ommekeer van het weer, waar van toen af de zon het voor het zeggen kreeg, werden de toeschouwers beloond met mooie wedstrijden, zowel bij de jeugd als bij de twee hoofdwedstrijden. Deze Internationale ROOD-WITTE ASSA organisatie kreeg de medewerking van het Provincie Bestuur Oost-Vlaanderen, dienst Sport en van de Stad RONSE. Voor deze eerste grote winter confrontaties van onze ROOD-WITTE atleten, konden verschillende ervan zich goed in het duel mengen. Zeges waren er voor Samira OUBOUSKOUR (kuikentjes), Charles VAN DE WALLE (kuikentjes), Oumaïma OUBOUSKOUR (benjamins), Mathéo MUREZ (benjamins) en voor Ossama MSILI bij de pupillen. Voor Zilver zorgden Fatiha OUBOUSKOUR (pupilles), Aïcha OUBOUSKOUR (miniemen) en dit niet tegenstaande een val op 350 meter van de meet en Jonathan GEVAERT (miniemen). Brons was er ook nog voor Valentin LABEAU (kuikentjes), Ophélie LABEAU (pupilles) en Anthony MUREZ (miniemen). Verder nog binnen de eerste vijf kregen we Jarne BOURGEOIS 4e bij de kuikentjes, Manon DE CLERCQ 5e bij de kuikentjes, Maryem EL GOUCHE 4e bij de benjamins, na lange tijd aan de leiding te hebben gelopen, Anaïs DRERA 4e bij de scholieren. Bianca HOEBEKE werd nog 6e bij de scholieren en Jozua VANDEN ABEELE 7e bij de scholieren. De wedstrijd van de meisjes scholieren werd gewonnen door Tania VANDEWALLE vóór Jaroslava KOTATKOVA uit Tsjechië. In de Internationale hoofdwedstrijd voor vrouwen over een afstand van ongeveer 5 KM ging de zege naar Christine CHEPKONGA uit Kenia vóór Sylvie VERTHE van AZW en Sylvie MULLE de veterane die afgelopen jaar won. ASSA's 45 plusser Stefanija STATKUVIENE-VILNIUTE werd 4e en was na Sylvie MULLE de 2e veteranen, Marlène VANDENBROECK die als 5e eindigde maakte het veteranen podium met haar 3e plaats compleet, ook nog een 8e plaats van Nathalie DE CLERCQ die 5e werd bij de veteranes. Ook ASSA's jeugd meisjes lieten zich niet onbetuigd in dit hoge gezelschap. De Tsjechische Jana SUSTEROVA die als 10e over de meet liep werd de 1e bij de jeugd -20, scholiere Tanja VANDEWALLE van DAPALO, die de scholieren wedstrijd reeds had gewonnen werd 2e, op de 3e plaats ASSA's minieme Aïcha OUBOUSKOUR, toaal 13e, op de 4e plaats ASSA's eerstejaars cadet Delphine HOST, totaal 14e, 5e ASSA's eerstejaars scholiere Anaïs DRERA, totaal15e, 6e ASSA's eerstejaars cadet Sigrid JONNIAUX, totaal 17e. Senior Marie-Jeanne LEFEBVRE vinden we op een totaal 18e plaats, Ann LEPEZ die totaal 21e eindigde werd 10e bij de veteranes, Bianca HOEBEKE die 25e eindigde werd nog 8e bij de jongeren. Bij de mannen Internationaal op bijna 10 KM ging deze zege naar de Keniaan Reuben CHERUTICH, hij won met ruime voorsprong op de Marokaan Ribag SAAID en Jiri MILER uit Tsjechië. Kris MOERNAUT van LAT was met zijn 4e plaats le bij de masters. Steven VANDECASTEELE van ABVB werd 5e en 2e master, de Marokkaanse Fransman Bachir GHANEM werd 6e, eerstejaars senior Koen SEDEYN van KAAG was 7e en Guy DE BLANDER van ACG wie 8e werd kwam als 3e master op het podium. Lowie DE LOOSE van KAAG werd met zijn 10e plaats de winner bij de jongeren min 20 vóór Cedric VAN DE PUITE van VS, Alexandre SCHMITT uit DOUAI werd 3e, Maarten DENIJS van Duffel 4e en Simon BECCARl uit Leers-Nord 5e bij de jongeren. Voor ASSA vinden we Christophe DE KETELAERE op een 14e plaats, peter DE KETELAERE 16e, Stéphane LABEAU 1ge en 7e master, Danny VAN LANCKER 20e en 8e master, Kristof RUL 2le en ge masters. Brahim OUBOUSKOUR was niet in zijn beste doen en eindigde op een 2ge plaats goed voor een 13e bij de masters. Ook René BERGHMAN was niet in zijn sas eindigde op een 36e plaats goed voor een 16e plaats bij de masters. Bij de min 20 jarigen werd ASSA's eerstejaars cadet Samuël ZAOUIRI 10e.

SAINT-SAUVEUR 04 NOVEMBER 2007. VEEL ROOD-WIT OP HET PODIUM. ASSA's onderafdeling van Saint-Sauveur organiseerde voor 27e keer haar grote cross. Het werd een succes over gans de lijn, prachtig herfstweer, vele deelnemers en mooie prijzen. ASSA was er vertegenwoordigd met een goede 40 tal atleten zowel vrouwen als mannen. Het podium was veelvuldige keren ROOD-WIT gekleurd. Niet minder dan 15 podiumplaatsen gingen naar ROOD-WIT, 7 overwinningen, zijnde 4 bij de vrouwen en 3 bij de mannen, 4 keer Zilver zijnde 2 keer bij de vrouwen en 2 keer bij de mannen, ook 4 keer Brons en nu ook weer 2 bij de vrouwen en 2 bij de mannen. ASSA won ook de Interclub rangschikking bij de scholieren meisjes en bij de benjamins jongens, Zilver Interclub bij de meisjes benjamins, bij de vrouwen korte cross, bij de miniemen jongens en bij de masters mannen. ASSA was meteen de 2e grootste club met betrekking van het grootste aantal deelnemers. Wonnen voor ASSA hun wedstijd, Manon DE CLERCQ (kabouters meisjes), Oumaïma OUBOUSKOUR (benjamins meisjes), Aïcha OUBOUSKOUR (miniemen mei~les), Anaïs DRERA (scholieren meisjes), Mathéo MUREZ (benjamins jongens), Samuël ZAOUIRI (cadetten jongens) terwijl er bij de kuikentjes jongens er een dubbel was voor ASSA met Charles VAN DE WALLE als Ie en Valentin LABEAU als 2e. Nog tweede plaatsen waren er voor Samira OUBOUSKOUR (kuikentjes meisjes), Ophélie LABEAU (pupilles meisjes), Marie-Jeanne LEFEBVRE (seniors vrouwen) en voor Stéphane LABEAU (korte cross mannen). Een derde plaats was er voor Nohaile MSILI (benjamins meisjes), voor Ossama MSILI (pupillen jongens), voor Killian ENGELEN (juniors meisjes) en voor Kevin FLAMME (juniors jongens). Verdere ere plaatsen waren er nog voor Eddy MUREZ 4e bij de masters, Franka BOGAERT 4e bij de masters vrouwen, Eloïs VERVAEKE 4e bij de scholieren meisjes, Sigrid JONNIAUX 5e bij de cadetten meisjes, Jarne BOURGEOIS 6e bij de kuikentjes jongens, Jonathan GEVAERT 6e en Anthony MUREZ 7e bij de miniemen jongens, Ann LEPEZ 7e bij de masters vrouwen, Marleen PAEME Se en Muriel MICLOTTE ge in de korte cross voor vrouwen, Bianca HOEBEKE ge bij de scholieren meisjes en Herman VAN DEN HAUTE 9e bij de masters. Enkele nieuwelingen deden het ook nog goed zoals Sylvie DUVIVIER 11e in de korte cross, Pieter BOURGEOIS 13e bij de kuikentjes jongens, Cyrile JONNIAUX 13e bij de miniemen jongens en Julien VANHEUVERBEKE 14e bij de benjamins. Ook nog goede prestaties van de masters met Guy PETTIAUX 16e, Guy VANDEN ABEELE 17e en Pierre LECUTIEZ 18e.

SEMMERZAKE 04 NOVEMBER 2007. In de 8Ie Cross Schaal DE BOOSER liep ASSA's master +40, Marlène VANDENBROECK bij de jongere seniors, ze legde er beslag op een zeer mooie 3e plaats. Nathalie DE CLERCQ werd 4e bij de masters. Bij de masters mannen werd Danny VAN LANCKER 8e, Kristof RUL 10e en Frans GELDHOF 43e. ASSA's Web-master Peter DE VUYST werd 11e in de volksloop over 3.600 meter.

TONGEREN 03 NOVEMBER 2007. Eerstejaars ASSA pupil Ossama MSILI nam daar deel aan een veldloop, hij werd 3e. LA FRAINEUSE 04 NOVEMBER 2007. In de cross van de Fraineuse nabij Spa, eindigde Eddy VAN DE PUTTE op een 4e plaats in de korte Cross.

MAUBEUGE 01 NOVEMBER 2007. In de laatste wegwedstrijd van de Challenge AKELEÏNE over 10 KM eindigde Brahim OUBOUSKOUR op een Se plaats. In de eindstand voor seniors van dit Criterium legde Brahim beslag op een meer dan verdienstelijke 4e plaats. PROFICIAT Brahim.

GAURAIN-RAMECROIX 28 OKTOBER 2007. In de Challenge ACHRO wedstrijd over 9.500 meter werd Livin KETELAIRE Ie bij de 60 plussers. Paul DEPLUVEREZ werd er 6e bij de 50 plussers

GAVERE 28 OKTOBER 2007. In deze gemeente won Nathalie DE CLERCQ een oefencross bij de vrouwen. Bij de mannen een 2e plaats voor Danny VAN LANCKER. Opmerkelijk aan de start bij de pupillen van Rebecca VAN LANCKER één van Danny’s dochters, ze werd voor haar eerste loopwedstrijd ge en liet nog enkele concurrentes achter zich.

ETTELBRUCK 28 OKTOBER 2007. Stefanija STATKUVIENÉ-VlLNIUTÉ won de 10 kilometer loop door deze mooie Luxemburgse stad, met haar tijd van 38.17.0 verbeterde zij haar ASSA Record bij de 45 plussers.

ST. LAUREINS 28 OKTOBER 2007. In een wegwedstrijd over ruim 13 KM werd Geert DE KEYSER 2e.

TWEE-AKREN 27 OKTOBER 2007. De openingscross van het seizoen 2007/2008, van ACLE kende spijtig voor de organisatoren niet het respons dat deze verdienen. ASSA was er naar jaarlijkse gewoonte er toch aanwezig met enkele jongeren waaronder meestal nieuwkomers. Bij de kuikentjes jongens was er een 2e plaats voor Valentin LABEAU en een mooie 4e voor nieuwkomer Jarne BOURGEOIS, Mathéo MUREZ ook al een nieuweling werd 3e en de andere nieuweling Julien VANHEUVERBEKE 5e bij de benjamins. Met zeer ruime voorsprong won Ossanla MSILI bij de pupiln jongens. Bij de meisjes pupillen een 2e plaats voor Ophelie LABEAU. In de miniemen reeks voor jongens was er een 3e plaats voor Jonathan GEVAERT en een 4e voor Anthony MUREZ. Bij de cadetten een 3e plaats voor Sigrid JONNIAUX die meteen voor haar nieuwe p10eg ASSA, voor een podium zorgde, ze kwam over van UAF A. In een zeer spannende eindspurt won Emile LEFEBVRE bij de cadetten, het bleek een onmogelijke zege te zullen worden maar de laatste 5 meter remonteerde hij zijn belager, Samuël ZAOUIRI werd 3e. Bij de scholieren meisjes rekende Anaïs DRERA af met Julie CARTON van de inrichtende vereniging, halfweg s10eg Anaïs toe en won, Bianca HOEBEKE werd 4e en kan op een mooie wedstrijd terug blikken. Kiliana ENGELS ook al een nieuwkomer bij ASSA behaalde de 2e plaats bij de juniores en ook Marie-Jeanne LEFEBVRE de kersvers moeder sedert een tweetal maanden zorgde voor een 2e plaats bij de seniors. Stéphane LABEAU won met zeer ruime voorsprong bij de masters, zelfs de eerste senior liep er ver achter, op de 3e plaats Eddy MUREZ die zodoende brons pakte, 50 plusser Guy VANDEN ABEELE werd 7e en dit na een goede wedstrijd.

NIEUW-NAMEN (Nederland) 27 OKTOBER 2007. Kristof RUL verlegd nog al dikwijl zijn activiteiten naar Zuid-Nederland. Nu weer was hij aan de start van een meer dan 12 KM lange wegwedstrijd, hij werd de spurt verslagen en moest vrede nemen met een 2e plaats.

AISEAU-PRESLES 27 OKTOBER 2007. In de jogging "AU VAL DE BIESMES" werd ASSA's W+55 veterane Monique BÉOSIER Ic in haar ouderdomscategorie de W+55.

GENT 26 OKTOBER 2007. De UNIF van Gent organiseerde in het Citadelpark een loopwedstrijd voor universitairen. In een 2.500 meter loop legde ASSA's Webmaster Peter DE VUYST beslag op een 2e plaats.

VIEUX-CONDÉ (France) 21 OKTOBER 2007. ASSA's snelwandelaar Pascal BIEBUYCK eindigde op een 1ge plaats in een 3 KM loopwedstrijd.

BRUGGE 21 OKTOBER 2007. In de "SODICROSS" te Brugge behaalde Bertrand VERLINDE een 5e plaats bij de masters +40/49.

ANDERLEUS 21 OKTOBER 2007. Brahim OUBOUSKOUR legde beslag op een zeer mooie 5e plaats in een 10 KM loop.

OLSENE 21 OKTOBER 2007. Anthony MUREZ werd 7e bij de pupiln.

VLOESBERG 20 OKTOBER 2007. GROTE PRIJS Denis JOURET - CHALLENGE A.C.R.H.O. In deze meer dan 11 km lange jogging eindigde Danny VAN LANCKER op een 9e plaats goed voor een 2e bij de masters. Op de 27e plaats Frederik SALOMEZ, Herman VAN DEN HAUTE werd 6e bij de masters +50 en Lievin KETELAIR won bij de 60 plussers. cadet Emile LEFEBVRE werd 5e junior. Bij de vrouwen was er een 2e plaats voor Nathalie DE CLERCQ ze was daarmee de beste veterane. Aïcha DEBERDT werd 1e bij de vrouwen op de 4 Km., Nadia MEULENYSER was 6e.

ASSA BOVEN IN DE PRIJSUITREIKING. De ASSA atleten hebben in de Challenge des Jeunes, het meer dan behoorlijk gedaan. Zorgden in dit regelmatigheidscriterium van Nord-Eclair voor de zege; Benjamins: Ossama MSILI met 7 punten, pupillen meisjes een dubbel met het zelfde aantal van 7 punten, 1e Ophélie LABEAU en 2e Fatiha OUBOUSKOUR, daar Ophélie meer wedstrijden had gedaan gaf dit haar de zege, nog een dubbel bij de miniemen met Samuël ZAOUIRI met 7 punten en als 2e Jonathan GEVAERT met 15 punten. Andere ere-plaatsen waren er nog voor; bij de Benjamins: Nohaïla MSILI 3e vóór haar twee teamgenotes Oumaïma OUBOUSKOUR 4e en Elise VAN DE WALLE 5e, en bij de miniemen meisjes een 2e voor Sigrid JONNIAUX en een 3e voor Aïcha OUBOUSKOUR. Verder vinden we nog Samira OUBOUSKOUR 5e bij de kuikentjes meisjes, Charles VAN DE WALL 8e en Valentin LABEAU 9e bij de kuikentjes jongens, Joris HUVELLE 4e en Dorian CARLIER 10e bij de benjamins, Cyril JONNIAUX 5e bij de pupillen jongens en Delphine CARLIER 7e bij de pupillen meisjes. In de MINI-CHALLENGE ook ASSA successen. Bij de mannen Seniors een dubbel met Brahim OUBOUSKOUR als 1e en Stéphane LABEAU als 2e. Bij de Vrouwen Alle Categorieën 2e en 4e met Anaïs DRERA en Aïcha OUBOUSKOUR , Anaïs werd 2e, Aïcha 3e en Sigrid JONNIAUX 4e bij de min l6. Angelique PETTIAUX 1e bij de vrouwen seniors en Liesbeth POTTIE 6e bij de veteranes.

VAUDIGNIES 20.10.2007. "PRIJSUITREIKING CHALLENGE DES JEUNES & MINI-CHALLENGE NORD-ECLAIR." _ Zaterdag 20 oktober ging in de late namiddag de prijsuitreiking door van de Challenge des Jeunes & Mini-Challenge van Nord-Eclair. Vooraf hadden de organisatoren een estafette ingericht voor de aanwezigen. De familie Stéphane LABEAU - Murielle MICLOTTE liepen lange tijd aan de leiding maar werden in de laatste aflossing naar de 3e plaats verwezen, Familie Brahim OUBOUSKOUR werden 4e en het team van Samuël ZAOUIRI, Jonathan GEVAERT werden 5e.

TERNEUZEN (Nederland) 20 OKTOBER 2007. ASSA's Ultraloper Kristof RUL won de 15 KM loop.

WELLE 20 OKTOBER 2007. ASSA's veteranen W+40, Marlène VANDENBROECK, woonachtig in WELLE won in haar achtertuin, op haar bekend trainingsparcours de Gr. Cross Pr. Frans VANDERHOEVEN ze versloeg er alle juniors, seniors en masters.

BELOEIL 13 OKTOBER 2007. "EINDKLASSEMENT CHALLENGE & MINI-CHALLENGE TOUS CHEMINS." ROOD-WIT ASSA succes in de MIN-CHALLENGE TOUS-CHEMINS. In het algemeen klassement eindigde Stéphane LABEAU op een 2e plaats, ook bij de seniors was hij 2e en Jean-François BEAUCHAMP 5e. Bij de vrouwen werd Anaïs DRERA 3e, Delphine HOST 4e, Angelique PETTIAUX 6e en Yvette CEULEERS 12e. Anaïs DRERA werd de winnares en Delphine HOST 2e bij de meisjes minl6. Angelique werd de beste bij de seniors en Yvette werd 4e bij de veteranes.

HALLUIN (France) 14 OKTOBER 2007. In deze Franse grensstad die met het Belgische Menen een grote agglomeratie vormt, was ASSA er voor de zoveelste keer er weer bij. Traditioneel waren er terug opmerkelijke ROOD-WITTE prestaties. Op de 3 KM legde Stéphane LABEAU beslag op een zeer mooie 3e plaats. Eddy MUREZ liep als 7e over de meet en was meteen de winnaar bij de masters, Guy VANDEN ABEELE werd in die zelfde wedstrijd 1e bij de 50 plussers. Miniem Samuël ZAOUIRI deed na zijn tamelijke zware val in de start van die zelfde 3 Km, toch nog een ferme remonte en werd 5e bij de cadetten. Bij de vrouwen een 2e plaats voor Anaïs DRERA, maar deze was goed voor de zege bij de scholieren, Bianca HOEBEKE werd er 3e. Sigrid JONNIAUX werd 3e bij de cadetten. Marleen PAEME werd ook nog 3e bij de masters terwijl Murielle MICLOTTE 4e en Sylvie DUVIVIER 6e werden bij de seniors. In de jeugd reeks kuikentjes I benjamins & pupillen ging de zege naar Ossama MSLLI, Joachim MUREZ werd 5e. Charles VANDE WALLE was de 1e en Valentin LABEAU de 2e bij de kuikentjes, Mathéo MUREZ was le bij de benjamins. Bij de meisjes pupillen werd Elise VAN DE WALLE 8e. Bij de miniemen 95 I 96 werd Anthonie MUREZ 5e. In het AZENCRITERIUM INTERNATIONAAL bij de vrouwen werd ASSA's 45 plusser Stefanija STATKUVIENÉ- VILNIUTÉ 10e en ASSA's 35 plusser Franka BOGAERT 17e.

DEINZE 14 OKTOBER 2007. Geert DE KEYSER werd 2e in de 13 KM van de "6e WINTERJOGGING".

BRUSSEL 14 OKTOBER 2007. ASSA's master +45 Dominique VANSTEENKISTE werd l10e bij de vrouwen in de "ING BRUSSELS MARATHON".

EINDHOVEN (Nederland) 14 OKTOBER 2007. Nog maar eens een prachtprestatie van de gebroeders Christophe en Peter DE KETELAERE. Ze namen deel aan de 1/2 Marathon, Christophe werd 6e met een tijd van 1.11.55.0 en Peter werd 11e met een tijd van 1.12.47.0, er waren daar niet minder dan 6.977 aankomsten.

MARCINELLE 14 OKTOBER 2007. In de jogging van "BOIS DU CAZIER" werd Aïcha OUBOUSKOUR 3e en Fatiha OUBOUSKOUR 6e op de 5 Km., vader Brahim werd 5e op de 11 KM

SINT-NIKLAAS-WAAS 14 OKTOBER 2007. Marlène VANDENBROECK werd 2e op deze 10 KM loop in het kader van het "FLANDERS WEGCRITERIUM" Door deze prestatie neemt ze optie voor de zege bij de W+40.

TIEGEM 13 OKTOBER 2007. Eddy MUREZ legde in de "BERGJOGGING" beslag op een zeer mooie 3e plaats in een 3 KM wedstrijd. Anthony MUREZ werd ook 3e bij de jeugd op een 1 KM

GELUWE 13 OKTOBER 2007. Frederik SALOMEZ werd 26e in een 9 mijl lange jogging, Dany DEBERDT werd er 15 bij de 50 plussers ..

ESTINNES-AU-MONT 13 OKTOBER 2007. ASSA's minieme Aïcha OUBOUSKOUR won de 5.600 meter wegwedstrijd bij de vrouwen. Brahim OUBOUSKOUR werd 4e op de 11 Km.

BELOEIL 13 OKTOBER 2007. Kristof RUL Marathon. Danny VAN LANCKER 10 KM & Nathalie DE CLERCQ 10 KM BELGISCH ARBEIDERSSPORT KAMPIOENEN. Franka BOGAERT ZILVER OP DE 10 KM Beloeil met het kasteel van de Prinsen de Ligne op de achtergrond, organiseerde voor de zoveelste keer het Belgisch Arbeiderssport Kampioenschap op de weg, zijnde de 10 Km, de 1/2 Marathon en de Marathon. Het was de Prins de Ligne die het startschot gaf aan een van de hoofdwedstrijden, zelfs de 1/2 Marathon werd op gang geschoten in het park van het kasteel. ASSA was er aanwezig met enkele van haar betere atleten. Danny VAN LANCKER pas hersteld van een lange knieblessure won met zeer ruime voorsprong de titel op de 10 KM Nathalie DE CLERCQ deed het hem na en won bij de Vrouwen de 10 KM titel vóór haar ASSA teamgenote Franka BOGAERT. In de Marathon ging ASSA's ultraloper Kristof RUL iets te overmoedig van start. Kristof kwam na 4 KM door met een ruime voorsprong van ongeveer 500 meter. Achteraf bekocht hij zijn vermetele start en werd rond de 23e kilometer bijgebeend. In de laatste 5 KM kreeg hij dan ook nog af te rekenen met krampen in zijn benen. Uiteindelijk liep hij als 2e over de meet maar werd toch Kampioen daar de eerste geen lid was van de Arbeiders Federatie. In een voorafgaande wedstrijd van de MINI-CHALLENGE TOUS-CHEMINS over 3.800 meter ging de zege naar Stéphane LABEAU, Samuël ZAOUIRI die als 7e over de meet kwam, was 3e bij de minl6. Guy PETTIAUX werd 8e en 1e master en Guy VANDEN ABEELE was 14e en 2e master. Bij de vrouwen werd ASSA's cadet Anaïs DRERA 2e en ASSA's minieme Delphine HOST 3e, Anaïs werd Ie en Delphine 2e bij de min16. Angelique PETTIAUX vinden we terug op een 8e plaats en veterane Nadia MEULENYSER op een 22e plaats en werd 7e bij de veteranes.

MANDY DAMMEKENS IN DE TRIATHLONS. Afgelopen zomer was Mandy DAMMEKENS meestal aan het werk in verschillende triatlons en ook wielrennen. De voornaamste uitslagen: FLEURUS 7 APRIL: Mandy DAMMEKENS 1e bij de seniors Triatlon, SENEFFE 13 MEI: Mandy werd 8e en was 2e bij de beloften 20/23 Kwart Triatlon, CHARLEROI 20 MEI: Mandy won bij de vrouwen 1/8 Triatlon, CHERFONTAINE 03 JUNI "KAMPIOENSCHAP KWART TRIATHLON VAN DE FRANSTALIGE GEMEENSCHAP": Mandy werd 5e maar 1e bij de beloften 20 / 23 Kwart Triathlon en KAMPIOENE, RY DE ROME - CHIMAY 24 JUNI: Mandy was le bij de beloften 20 / 23 Kwart Triatlon, ANHÉE 28 JUNI: Mandy won bij de vrouwen 1/8 Triatlon, EUPEN 5 AUGUSTUS "BELGISCH KAMPIOENSCHAP 1/2 TRIATHLON: Mandy 1e en Kampioene bij de beloften 20 / 23 1/2 Triatlon, PARIS - BREST - PARIS ) 20 AUGUSTUS: Mandy legde deze afstand af in 86 u 21', MONACO 2 SEPTEMBER: Mandy nam daar deel aan de "MONACO IRONMAN 1/2 Triatlon", ze werd 3e bij de beloften 18/24 1/2 Triathlon, ST. HUBERT 23 SEPTEMBER: Mandy werd 3e in de 1/4 Triatlon.

RONSE 10 OKTOBER 2007. SCHOLEN CYCLO-CROSS. De Wielerschool van Ronse, organiseerde voor de zoveelste keer haar jaarlijkse Scholen Cyclo-cross op de campus van het Koniklijk Atheneum. Bij de groep niet aangeslotenen van + 12 tot 18, voor schoolgaande jeugd, besliste ASSA's miniem Samuël ZAOUIRI, om met een geleende fiets van een aanwezige schoolmakker aan deze Cyclo-cross deel te nemen. Op deze glibberige omloop miste hij de reflexen bij het rijden, gelukkig waren er hier een daar een paar korte loop stroken waardoor hij zijn laatste plaats van bij het begin, kon verbeteren. Zijn trainer Ghislain die aanwezig was, gaf hem dan ook volop raad bij zijn experiment. Uiteindelijk eindigde hij op een 34e plaats op een 50 tal deelnemers.

MALMEDY 9 OKTOBER 2007. "BELGISCH MILITAIR KAMPIOENSCHAP BERGLOPEN." Katya DEWILDE won dit meer dan 6 kilometer lange kampioenschap tevens werd ook Ic bij de masters.

ANTWERPEN 07 OKTOBER 2007. Antwerpen organiseerde voor de 2e keer de torenloop en deze ging door in de gekende BOERENTOREN. Deze is 96 meter hoog, 26 verdiepingen en 479 trappen. Vooraf moesten de deelnemers een start nemen over 300 meter vlak vooraleer aan de trappen te beginnen. ASSA's atleten en tweelingbroers Christophe en Peter DE KETELAERE, die vorige week nog zeer flink voor de dag kwamen in de Marathon van BERLIJN, namen nu deel aan deze unieke "CHRONO" loop op trappen, Christophe werd 28e en Peter 39e en dit op 546 deelnemers.

DILBEEK 07 OKTOBER 2007. De familie OUBOUSKOUR succesvol in DILBEEK, Aïcha werd 2e, Fatiha 3e, Oumaïma 8e en Samira l3e in een 1.200 meter wedstrijd. Vader Brahim eindigde op een 17e plaats in de 1/2 Marathon.

LIEDEKERKE 07 OKTOBER 2007. ASSA's 35 plusser Geert DE KEYSER werd 2e in een 10 KM loop.

OPWIJK 07 OKTOBER 2007. Marlène VANDENBROECK won in OPWIJK de volkscross over 4.000 meter bij de seniors.

ST. NIKLAAS 06 OKTOBER 2007. In de hoofdstad van het Waasland werden de Oost-Vlaamse Meerkampen Kampioenschap betwist. ASSA's Master M+55 Paul GRULOOS won 3 van de 5 proeven van de VIJFKAMP (PENTATHLON). Deze waren nochtans niet goed genoeg voor de overwinning, Paul Moest vrede nemen met Zilver. De prestaties van Paul waren; Verspringen 1e met 4 m 66, Speerwerpen 800 gram 1e met 26 m 79,200 meter vlak 2e in 29.09, discus 1,5 Kg. 1e met 22 m 58 en 1.500 meter 2e in 6.03.59 met een totaal van 1.450 P. Het was de laatste proef de 1.500 meter die Paul de das omdeed, zijn concurrent liep slecht 4.45 over deze afstand wat een verschil betekende van ongeveer 400 punten.

STEENOKKERZEEL 06 OKTOBER 2007. ASSA's minieme Aïcha OUBOUSKOUR won de 3 mijl wegwedstrijd terwijl haar vader Brahim 11e werd op de 6 mijl.

STAMBRUGGE 06 OKTOBER 2007. In de 24e Jogging "DE LA FORÊT DE BELOEIL" die in het teken staat van de Challenge A.C.H.R.O. legde junior Kevin FLAMME beslag op een 8e plaats, goed voor Brons bij de juniors, ook was er nog Brons voor Livin KETELAIR bij de masters +60. Marie-Jeanne LEFEBVRE deed na haar bevalling van een viertal weken geleden haar wederoptreden in deze 19.600 meter lange wegwedstrijd.

LOTENHULLE 06 OKTOBER 2007. Filip CANNOOT werd daar 27e in een 13 kilometer lange wedstrijd.

COUVIN 05 OKTOBER 2007. In de "21e COURSE DES FLAMBEAUX" , waren er nogmaals ereplaatsen voor de familie OUBOUSKOUR. Bij de benjamins won Oumaïma terwijl haar zus Samira 3e werd. Bij de puilles en miniemen werd Aïcha 2e en Fatiha 3e maar was de 1e pupil. Oumaïma liep ook nog de 3.800 meter loop, daarin werd ze 9e bij de vrouwen. Vader Brahim werd in de spurt verslagen voor de zege, hij werd 2e.

KUURNE 05 OKTOBER 2007. Nathalie DE CLERCQ werd 8e in de 12 Marathon "RAPPER DAN EEN EZEL" waarin 133 vrouwen de aankomstlijn bereikten. Master René BERGHMAN legde beslag op een 57e plaats en dit op 731 aankomsten.

SPA 30 SEPTEMBER 2007. ASSA's atleet Eddy VANDEPUTTE uit de streek van SP A, legde beslag op een mooie 3e plaats in de 10 kilometer wegwedstrijd de "JOGGING DE LA FRAINEUSE"

ANDERLUES 30 SEPTEMBER 2007. Brahim OUBOUSKOUR heeft de "GR. PR. JOGGING SPORT MON AMI" over 10 kilometer gewonnen. Fatiha OUBOUSKOUR werd 4e bij de vrouwen op 3 mijl.

BERLIJN 30 SEPTEMBER 2007. ASSA's atleten uit EKE, de tweelingsbroers Christophe en Peter DE KETELAERE, namen deel aan de gekende Marathon van BERLIJN. Ze liepen daar tussen de duizende deelnemers de Marathon uit binnen de eerste honderd. Christophe eindigde 66e in 2.32.52.0 en Peter werd 100e in 2.37.24.0, voor beiden een verbetering van hun persoonlijk record met ruim 2 minuten.

HAMME SINT-ANNA 30 SEPTEMBER 2007. Marlène VANDENBROECK won de "SINT ANNA CORRIDA" een wedstrijd over 5 kilometer.

OGY 29 SEPTEMBER 2007. De zege in de meer dan 11 kilometer lange wegwedstrijd "2e RONDE DES MOULINS" werd bij de vrouwen gewonnen door ASSA's atlete uit EKE Nathalie DE CLERCQ. Danny VAN LANCKER werd 6e bij de mannen maar was goed voor een le plaats bij de Masters. Paul DEPLUVEREZ werd 6e en Herman VAN DEN HAUTE 7e bij de masters +50 terwijl Lievin KETELAIR 2e en Pierre LECUTIEZ 6e werden bij de 60 plussers.

TIELT 29 SEPTEMBER 2007. ASSA was met enkele leden aanwezig op de pistemeeting van A VMO. Eloïs VERVAEKE werd 2e bij de scholieren in het hink-stap-springen met 9 m 04. Op de 200 meter horden liet ze een nieuw ASSA elektronisch record optekenen met een tijd van 34.36. Stéphane LABEAU werd 3e en Guy VANDEN ABEELE 6e op de MIJL. In een recreanten loop over 3.000 meter waren er 5 deelnemers aan de start en alle vijf waren van ASSA. Eddy MUREZ won vóór Samuël ZAOUIRI die het ASSA Record verbeterde bij de miniemen en de cadetten met een tijd van 11.08.75, Pupil Anthony MUREZ werd 3e in 11.59.88 ook een nieuw ASSA Record bij de pupillen, tijdens de doortocht hadden beiden ook het ASSA Record op de 2.000 meter in hun diverse categorieën verbeterd met 7.20.52 voor Samuël en 7.59.2 I voor Anthony. Eloïs VERVAEKE werd 1e vrouw met 14.25.71 vóór haar teamgenote Nadia MEULENYSER die 18.28.83 liet afdrukken.

OUDENAARDE 28 SEPTEMBER 2007. In deze avond wegwedstrijd door de stad, waren enkele ASSA leden aanwezig. Samuël ZAOUIRI legde beslag op een 4e plaats en Paul DEPLUVEREZ op een 10e plaats op de 3 KM Bij de vrouwen 3 KM ook een 4e plaats voor Anaïs DRERA, die reeds geruime tijd gehinderd wordt door hevige krampen in de zijde waardoor ze niet meer voluit kan gaan. Op de 9 KM legde Franka BOGAERT beslag op een zeer mooie 2e plaats, Muriel LAURIER werd 13e.

RONSE 26 SEPTEMBER 2007. In het stedelijk Sportcomplex organiseerde de Adviesraad van de Sport de jaarlijkse scholencross. De jeugdige ASSA atleten waren er ruim op vertegenwoordigd en dat met succes. We overlopen even de ROOD-WITTE prestaties; Charles VAN DE WALLE 1 e bij de Jongens 2001, Nohaïla MSILI 1e en Marine YOKA 8e b~i de meisjes 1999, Arno VERHEYDEN 3e bij de jongens 1999, Elise VAN DE WALLE Se en Nora ARHOUNI 6e bij de meisjes 1998, Ossama MSILI 1e bij de jongens 1998, Renaat KEYTSMAN 5e bij de jongens 1997, Liesje CANSSE 1e, Kirtsen DEVIAENE 2e en Sanne de GRAAF 3e bij de meisjes 1996, Kevin VAN MIEGHEM 13e en Felix GLIBERT 16e bij de jongens 1996, Samuël ZAOUIRI 2e bij de jongens 1994, Anaïs DRERA le bij de meisjes 1992 en Dominee Iwan de GRAAF 3e bij de leerkrachten & ouders.

AALST 23 SEPTEMBER 2007. ASSA's superveterane Nadia MEULENYSER legde in de meer dan 3 kilometer lange "GROENLOOP VAN HET AALSTERSTE STADSPARK" beslag op een 23e plaats. Marleen PAEME werd 10e bij de vrouwen op de meer dan 6 Kilometer loop. Een weder optredende, na een knieblessure, Joachim HOEBEKE legde beslag op een 60e plaats en scheen geen hinder meer te ondervinden van deze kwetsuur.

ATH 23 SEPTEMBER 2007. Frederik SALOMEZ, ASSA's atleet uit het West-Vlaamse Hollebeke, legde beslag op een 2ge plaats in de "28e TRAVERSÉE D'ATH" en dit op 399 aankomsten.

METTET 23 SEPTEMBER 2007. De familie OUBOUSKOUR, ASSA's atleten uit JUMET nabij de vlieghaven van Gosselies, zorgden nog maar eens voor groot familie en R00D-WIT succes. Bij de benjamins won Oumaïma vóór haar zusje Samira, Fatiha won bij de pupillen en Aïcha won bij de miniemen. Voor Aïcha en Fatiha waren deze overwinningen nog niet genoeg, ze gingen alle twee nog van start op de 6.500 meter lange wegwedstrijd, Aïcha won nu ook weer en dit voor haar zus Fatiha. Vader Brahim werd 18e op 193 aankomsten in een 12.500 meter loop.

DEINZE 22 SEPTEMBER 2007. Paul DEPLUVEREZ die deelnam aan een 12 KM loop legde beslag op een 42e plaats, goed voor een 5e bij de 50 plussers.

WESTDORPE (Nederland) 22 SEPTEMBER 2007. Dat Kristof RUL reeds voldoende gerecupereerd was van zijn 100 KM Europees kampioenschap bewees hij met een 2e plaats te behalen in een bijna 11 kilometer lange wedstrijd in dit Zeeuws-Vlaamse stadje.

SANKT VITH 22 SEPTEMBER 2007. In de "VOLKSLAUF' van Sankt Vith ging de zege in de 12.500 meter loop naar Eddy VANDEPUTTE.

RONSE 23 SEPTEMBER 2007. In de Recreatieve Duathlon van Ronse, 3 KM joggen, 33 KM fietsen en 3 KM joggen, legde ASSA's atlete Katya DEWILDE beslag op de le plaats bij de vrouwen. In de Duoteams eindigde ASSA's atlete Muriel LAURIER op een 11e plaats, Muriel nam de loopproeven voor haar rekening.

BEERNEM 23 SEPTEMBER 2007. Marlène VANDENBROECK legde beslag op een 5e plaats en Nathalie DE CLERCQ op een 12e in de "BERENLOOP" een wedstrijd voor vrouwen over 8.600, Marlène werd 3e en Nathalie 8e bij de masters.

TEMPLEUVE (France) 23 SEPTEMBER 2007. Stefanija STATKUVIENÉ-VILNIUTÉ won in deze Noord-Franse gemeente de 10 KM van de "Les Courses du Moulin.

TIENEN 22 SEPTEMBER 2007. Paul GRULOOS VIER TITELS. De VAL organiseerde in deze suikerstad het Kampioenschap van Vlaanderen en de Provinciale Kampioenschappen voor masters. Paul GRULOOS won zowel het Vlaamse Kampioenschap als het Oost-Vlaamse Kampioenschap bij de masters M+55 en dit in het verspringen en in het hink-stap-springen.

RONQUIÈRES 22 SEPTEMBER 2007. In de 4.500 meter loop voor vrouwen van de CHALLENGE Tous CHEMINS eindigde ASSA's cadet Anaïs DRERA op een 2e plaats en minieme Delphine HOST op een 3e, deze waren goed voor de zege en zilver bij de -16. ASSA's miniem Samuël ZAOUIRI eindigde op een 4e plaats en de pupil Julien LALLEMAND op 14e plaats bij de mannen, voor Samuël werd het een zege en een 4e plaats voor Julien bij de min 16 jarigen. Guy VANDEN ABEELE eindigde op een 3ge plaats goed voor een 8e bij de masters +50 op de 14 KM lange en zware jogging.

COUILLET 22 SEPTEMBER 2007. Er was een Familie OUBOUSKOUR festival en dit met de zeges van de vier meisjes. Samira bij de kuikentjes, Oumaïma bij de benjamins, Fatiha bij de pupillen & Aïcha bij de miniemen, vader Brahim moest vrede nemen met een zeer mooie 4e plaats op een 8.500 meter loop.

ROUBAIX (France) 16 SEPTEMBER 2007. De Noord-Franse grensstad organiseerde op 15 tot 16 september een 28 uur snelwandelwedstrijd in. ASSA's atleet Pascal BIEBUYCK moest noodgewongen aan de kilometer 101 de strijd staken wegen zware voetkwetsuren. We wensen Pascal een spoedig herstel toe.

MESLIN-L'EVEQUE 16 SEPTEMBER 2007. ASSA's atleet Patrick DRUGMAND wonende eindigde in de 15 KM op een 17e plaats.

HOUYET 16 SEPTEMBER 2007. Voor de derde opeen volgende dag was Brahim OUBOUSKOUR met tamelijk goed gevolg aan de slag. Na zijn 3e plaats te BINCHE op 14 september, zijn 6e plaats in MONT-STE-GENEVIÈVE op 15 september, haalde hij nu weer een 3e podium plaats en dit op 16 september in HOUYET.

MONCEAUX-SUR-SAMBRE 9 SEPTEMBER 2007. ASSA's minieme Aïcha OUBOUSKOUR legde beslag op een 2e plaats op de 5 KM Brahim OUBOUSKOUR werd 12 op de 10 Km.

LESDAIN 1 SEPTEMBER 2007. ASSA's cadet Emile LEFEBVRE eindigde op een 8e plaats in een 9 kilometer lange jogging.

TAINTIGNIES 3 AUGUSTUS 2007. ASSA's junior Kevin FLAMME legde in een 11.700 meter jogging beslag op een 4e plaats, goed voor een 2e bij de juniors, cadet Emile LEFEBVRE werd 3e bij de cadetten.

OUDENAARDE 16 SEPTEMBER 2007. "PROVINCIAAL OOST-VLAAMS KAMPIOENSCHAP Yz MARATHON." Nathalie DE CLERCQ Kampioene W+35. BRONS VOOR René BERGHMAN M+40 en voor Guy VANDEN ABEELE M+50. Naast deze ASSA atleten vonden we ook nog bij de mannen de Ronsenaar Jerry DE ROUCK op een 25e plaats met een uitzonderlijke mooie tijd van 1.27.57.0, de KBC Directeur Herman GUNS eindigde als 64e. ASSA succes was er ook nog in het voorprogramma met op de 5 KM de eerste twee plaatsen, Stephane LABEAU won voor juniors Bram DE VOS, cadet Josua VANDEN ABEELE werd 10e, 50 plusser Dirk DE VOS 12e & Ronny HOEBEKE 21c. Bij de vrouwen eindigde cadet Anaïs DRERA op een 3e plaats, pupil Ophélie LABEAU 7e, minieme Sigrid JONNIAUX 8e, Marleen PAEME Be, Murielle MICLOTTE 14e en de ouderdomsdeken W+65 Nadia MEULENYSER 18e In de 10 KM een mooie 15e plaats voor ASSA's 50 plusser Paul DEPLUVEREZ, bij de vrouwen een 10e plaats voor Muriel LAURIER.

CHAUSSÉE-NOTRE-DAME 15 SEPTEMBER 2007. ASSA's talentrijke minieme Delphine HOST liep in haar woonplaats een 3 KM wegwedstrijd, ze won deze en liet zelfs haar hielen zijn aan de eerste man.

MONT-SAINTE-GENEVIÈVE 15 SEPTEMBER 2007. Brahim OUBOUSKOUR werd 6e op 126 aankomsten in de 11 Km.

WATERLAND-OUDEMAN 15 SEPTEMBER 2007. Geert DE KEYSER nog 2e de avond te voor in Melsen, won nu de bijna 14 kilometer lange "Grensloop."

HÉRINNES 15 SEPTEMBER 2007. In de l/2 marathon van Hérinnes werd Frederik SALOMEZ mooi 25e, Kevin FLAMME werd 4e bij de juniors, Eddy MUREZ die als 60e over de meet liep werd de 25e master.

MELSEN 14 SEPTEMBER 2007. Geert DE KEYSER behaalde een 2e plaats in in een meer dan 13 Kilometer lange wegwedstrijd van de "Scheldevalleiloop. Paul DEPLUVEREZ behaalde daar een zeer opvallende 3e plaats op de 3.700 meter loop.

BINCHE 14 SEPTEMBER 2007. Brahim OUBOUSKOUR werd in de "CORRIDA DES REMPARTS" 3e in een meer dan 4 mijl lange wegwedstrijd.

MONSEAUX-SUR-SAMVBRE 9 SEPTEMBER 2007. ASSA's minieme Aïcha OUBOUSKOUR werd 2e op de 5 kilometer en Brahim OUBOUSKOUR was l2e op de 10 kilometer.

WINSCHOTEN (Nederland) 9 SEPTEMBER 2007. ASSA's Master +35 Kristof RUL nam op 9 september deel aan het Europees Kampioenschap 100 KM Hij legde beslag op een 114e plaats in 8.33.06.0. Hij eindigde als 6e Belg in een wedstrijd waarin er 328 deelnemers de start namen, 224 ervan bereikte de eindmeet.

NIEUWPOORT 9 SEPTEMBER 2007. In de 1/2 Marathon van Nieuwpoort eindigde Christophe DE KETELAERE op een 4e plaats en Peter DE KETELAERE op 6e plaats, hun tijd 1.12.120 & 1.13.29.0, er waren daar 128 aankomsten

MALMEDY 8 SEPTEMBER 2007. Eddy VAN DE PUTTE eindigde daar in een 8 km loop op een 5e plaats en was meteen de 3e veteraan.

ZWALM 8 SEPTEMBER 2007. In de 15 KM van Zwalm eindigde René BERGHMAN op een mooie 4e plaats en was daarmede 3e master, Guy VANDEN ABEELE die als 21e over de meet liep werd 18e bij de masters. Op de bijna 5 kilometer lange afstand werd Bram DE VOS 7e goed voor een 2e plaats bij de juniors, Paut DEPLUVEREZ werd 11e en 6e bij de masters, Dirk DE VOS was 24e en l5e master. Bij de vrouwen was er een 11e plaats voor Bianca HOEBEKE.

LICHTERVELDE 8 SEPTEMBER 2007. Enkele ASSA atleten waren daar aanwezig in "DWARS DOOR LICHTERVELDE." Bij de jeugd -9 over 800 meter eindigde Mathéo MUREZ op en 11e plaats. Op de 1.200 m. voor -12 jarigen eindigde Jonathan GEVAERT als 4e en Anthony MUREZ als Se. In de 3 mijl loop werd Eddy MUREZ ge en de miniem Samuël ZAOURI 17e goed voor een 5e plaats bij de juniors. Er waren daar in het totaal 204 aankomsten. Bij de vrouwen was er een ge plaats voor Anaïs DRERA,goed voor de 5e plaats bij de juniors, Sigrid JONNIAUX eindigde als l6e goed voor een ge plaats bij de juniors, er waren 94 aankomsten bij de vrouwen.

PÉRONNES-LEZ-ANTOING 8 SEPTEMBER 2007. De pas vader geworden Kevin FLAMME vierde de geboorte van zijn zoontje Mathéo met een zege bij de juniors in de meer dan 13 KM lange "17e AUTOMNALE", cadet Emile LEFEBVRE behaalde brons bij de juniors.

LA-LOUVIÈRE 7 SEPTEMBER 2007. Brahim OUBOUSKOUR eindigde als 11e in de 10 kilometer van de "CORRIDA DE LOUPS" waar er 141 aankomsten werden opgetekend. Oumaïma OUBOUSKOUR won in het jeugd programma de wedstrijd bij de benjamins.

SINT-LAUREINS 7 SEPTEMBER 2007. De 11e BENTILLELOOP werd gewonnen door Geert DE KEYSER.

MALONNE 02 SEPTEMBER 2007. De Familie OUBOUSKOUR was nu ook weer daar aan het feest. Oumaïma won vóór haar zusje Samira een 1.200 meter loop. Op de 1.500 m. was Aïcha zelfs de jongens te sterk, Fatiha werd 2e. Vader Brahim werd 4e op de bijna 12 KM lange jogging.

TEMPLEUVE 02 SEPTEMBER 2007. In de meer dan 12 kilometer lange wegwedstrijd eindigde Kevin FLAMME op een l8e plaats goed voor een 2e bij de juniors, Herman VAN DEN HAUTE die 36e eindigde werd 3e bij de masters +50.

LESDAIN 1 SEPTEMBER 2007. ASSA's cadet Emile LEFEBVRE eindigde op een Se plaats in een 9 KM lange jogging.

EVERE GEM 01 SEPTEMBER 2007. Geert DE KEYSER legde beslag op een 10 plaats op de 1/2 Marathon en dit op 425 aankomsten.

CHÉE-NOTRE-DAME-LOUVIGNIES 01 SEPTEMBER 2007. ASSA's talentrijke atlete en minieme Delphine HOST uit Chée-Notre-Dame, liep de dag na haar prachtprestatie in Chièvres weer een uitstekende wegwedstrijd in haar gemeente. Lopende in haar achtertuin op een voor haar gekend parcours, legde ze in deze meer dan 10 kilometer lange wedstrijd beslag op een 2e plaats goed voor de zege bij juniores. Met haar tijd van 46.45.0 verbeterde ze het ASSA 10 KM Record op de weg van de miniemen dat sedert 28 maart 2005 op naam stond van Anaïs DRERA met 48.11.0 gelopen in Vaulx.

BONSECOURS 01 SEPTEMBER 2007. Nu ook weer heel wat ASSA succes in de "Memorial Bemard RAMAECKERS te Bon-Secours. Het was de laatste wedstrijd van 2007 in het kader van de "Challenge de Jeunes en Mini-Challenge". Samira OUBOUSKOUR werd 2e bij de kuikentjes, Oumaïma OUBOUSKOUR werd 3e, Elise VAN DE WALLE 4e en nieuwelinge Morgane LAMBERT 8e bij de benjamins. Fatiha OUBOUSKOUR won bij de pupillen vóór haar p10eggenote Ophélie LABEAU. Aïcha OUBOUSKOUR werd bij de miniemen 2e achter de Noord Franse Kampioene Segolène SOMBAERT, op de 3e plaats Sigrid JONNIAUX. Bij de jongens kuikentjes was er een 6e plaats voor nieuweling Matheo MUREZ, Valentin LABEAU werd lic. Joris HUVELLE werd 3e en nieuweling Pierre LAMBERT 4e bij de benjamins. Anthony MUREZ werd 3e bij de pupillen terwijl Samuël ZAOUIRI 2e en Jonathan GEVAERT 3e werden bij de miniemen. In de Mini-Challenge over ruim 7 kilometer was er een 4e plaats voor Brahim OUBOUSKOUR een 7e voor Kevin FLAMME meteen de 2e junior, en een 8e voor Stéphane LABEAD. Verder vinden we nog als 22e Eddy MUREZ, 28e Fréderic ROUSSEAU, 48e Guy VANDEN ABEELE, 60e Samuël ZAOUIRI, 61e Jonathan GEVAERT, 68e de pupil Julien LALLEMAND. Bij de vrouwen werd Assa's minieme Aïcha OUBOUSKOUR 2e, Anaïs DRERA 3e, Marjorie MUREZ 4e, Sigrid JONNIAUX 15e, Angelique PETTIAUX 20e, Angelina DEBERDT 26e en Aïcha DEBERDT 27e.

LILLE (Rijsel Frankrijk) 01 SEPTEMBER 2007. Stefanija STATKUVIENÉ-VILNIUTÉ moest op een 10 Kilometer loop tevreden zijn met een 3e plaats achter de Franse belofte Charlotte DUBOIS en de Waregemse Sylvie VERTHÉ, met 36.36.0 liep Stefanija haar beste seizoenstijd en werd 1e bij de veteranes.

DEINZE 01 SEPTEMBER 2007. Daar noteerde we een uitstekende prestatie bij de miniemen meisjes op de 150 meter vlak met Jolien DE ROISSART, ze won haar reeks in 20.67 wat een nieuw ASSA elektronisch record betekend Alle categorieën + van de Miniemen, cadetten, Scholieren en Juniors, het oude Record stond op naam van Jessica BOURGOIS met 20.89 en dit sedert 07 mei 1994 gelopen te Ninove,. Vooraf was Jolien ook nog op de 80 vlak 2e geëindigd maar in de zelfde tijd van de winnares 11.20.

EDEGEM 01 SEPTEMBER 2007. Marlène VANDENBROECK werd 2e in de 10 KM van Edegem maar was 1e bij de masters. Met deze prestatie staat ze in de top drie van het Flanders Wegcircuit.

LEMBEEK 31 AUGUSTUS 2007. ASSA's 55 plusser, Daniël DESMEDT eindigde in een 3.700 meterloop op een 22e plaats.

CHIÈVRES 31 AUGUSTUS 2007. Ook in deze manche van de "CHALLENGE TOUS CHEMINS" waren er op de bijna 6 kilometer lange afstand verschillende ASSA atleten aanwezig, het waren allen die daar moesten aantreden om hun klassement voor de eindstand veilig te stellen. Stéphane LABEAU won, wat zijn eindzege dichter bij brengt, op de 13e plaats Guy PETTIAUX die 3e veteraan werd, 16 Guy VANDEN ABEELE die als 4e veteraan eindigde. Bij de vrouwen was er totaal een 3e plaats voor Assa's minieme Delphine HOST, 4e Anaïs DRERA, 7e Ophélie LABEAU, 11e Angelique PETTIAUX en 17e Yvette CEULEERS meteen de 6e bij de veteranes. Met Delphine, Anaïs en Ophélie was ROOD-WIT goed voor de eerste drie bij de -16. Ophélie LABEAU won de voorwedstrijd van 800 meter bij de -12.

NAZARETH (Eke) 31 AUGUSTUS 2007. ASSA's lid Luc BOONE, Voorzitter van de pas opgestarte jogging club ENERGY 2 RUN, organiseerde samen met een ROOD-WITTE ASSA kern een eerste jogging "DWARS DOOR NAZARETH. Deze jogging staat in als herdenking van de vorig jaar plots overleden André QUIPOR, die feitelijk aan de basis lag van deze nieuwe vereniging. Voor de start werd dan ook een minuut van ingetogenheid gehouden ter nagedachtenis van André. De wedstrijden zelf, 5, 10 & 15 kilometer zorgden voor heel wat ASSA successen. Op de 5 KM won Peter DE KETELAERE, Assa's miniem Samuël ZAOUIRI werd mooi 7e en was de 3e junior en Assa's master Paul DEPLUVEREZ die als We over de meet liep was de 2e master +50 en bij de "Touwen was er een 6e plaats voor Natascha FOURNEAUX. De 10 KM werd gewonnen door Christophe DE KETELAERE de tweelingsbroer van Peter, Muriel LAURIER was 6e bij de vrouwen. De zege bij de vrouwen op de 15 kilometer ging naar de Oost-Vlaamse 10.000 meter kampioene Nathalie DE CLERCQ. Zowel Peter, Christophe en Nathalie zijn van EKE-NAZARETH en liepen zowaar in hun achtertuin.

NINOVE 29 AUGUSTUS 2007. Natascha FOURNEAUX won haar reeks 200 meter en was 3e in haar reeks op de 100 meter vlak.

OUDENAARDE 28 AUGUSTUS 2007. Nathalie DE CLERCQ bij de W+35, Yvette CEULEERS bij de W+60, René BERGHMAN bij de M+40 en Guy VANDEN ABEELE bij de M+50 werden OOST-VLAAMSE KAMPIOENEN op de 10.000 METER, ZILVER was er ook nog voor Franka BOGAERT bij de W+35 en voor Dany DEBERDT bij de M+55. Jean-Claude ROELS M+45 staakte de strijd wegens een hielkwetsuur. In het voorprogramma werd Anaïs DRERA 4e bij de cadetten op de 2.000 meter met een tijd van 7.36.24 tevens een nieuw ASSA Record bij de cadetten. Eloïs VERVAEKE werd 4e in haar reeks 100 meter maar won haar reeks van de 300 meter in een uitstekende tijd van 45.82 bij de scholieren. Natascha FOURNEAUX werd in haar reeks van de 100 meter 2e eveneens bij de scholieres.

DINANT 26 AUGUSTUS 2007. In de 1/2 Marathon "DESCENTE DE LA LESSE" eindigde Brahim OUBOUSKOUR op een 24e plaats op 802 aankomsten. Zijn dochters zorgden nu ook weer voor ROOD-WIT succes in de jeugd reeksen, zo won Aïcha bij de -12 jarigen terwijl Oumaïma en Samira 2 en 3 waren bij de -10.

NIEUWPOORT 26 AUGUSTUS 2007. Jolien DE ROISSART liep daar een uitstekende 150 meter, werd 2e in 21.01 en was ook nog 5e op de 1.000 M. in 3.27.67. Pupil Mattis DE ROISSART maakte van de gelegenheid gebruik om met de discus van 0,600 Kg. het ASSA Record in te stellen.

ESTINNES-AU-V AL 26 AUGUSTUS 2007. De pupil Julien LALLEMAND werd 2e in zijn jeugd categorie. Later veroverde hij ook nog een 27e plaats in een 5.300 meter loop voor alle categorieën.

AALST 26 AUGUSTUS 2007. In de Gr. Pr. Josse RINGOIR behaalde Natascha FOURNEAUX de zege op de 100 meter vlak bij de scholieren, Glenn DE VLIEGER werd 2e op de 200 meter bij de Jun./Sen./Mast.

OETINGEN 26 AUGUSTUS 2007. Zeer mooie zege van Christophe DE KETELAERE in de 1/2 Marathon.

RONCQ (FRANCE) 26 AUGUSTUS 2007. Stefanija STATKUVIENÉ-VILNIUTÉ behaalde daar een zeer mooie zege in een 10 KM wedstrijd vóór de gewezen ASSA atlete Bilde VANHESSCHE. Op de 5 KM werd Dany DEBERDT 1e bij de 55 plussers en zijn echtgenote Yvette CEULEERS was de beste bij de vrouwen 60 plus.

ELLEZELLES 26 AUGUSTUS 2007. Stéphane LABEAU legde daar in zijn achtertuin beslag op de 2e plaats na de gewezen ASSA atleet Ludovic VANGROOTENBREUL in een zware 11 km loop, 50 plusser Guy VANDEN ABEELE werd 10e.

WATERVLIET 25 AUGUSTUS 2007. Kristof RUL bereikte na 2u58.45.0 als 6e de aankomst in de Marathon.

TOURNAI-ST-ANTOINE 25 AUGUSTUS 2007. In de meer dan 12 kilometer lange jogging van de Challenge ACHRO werd Kevin FLAMME Be en was 2e Junior. Fredrik SALOMEZ werd 24e en cadet Emile LEFEBVRE was met zijn 45e plaats was goed voor een 5e bij de juniors.

MARK (MARCQ) 25 AUGUSTUS 2007. In de Challenge Tous Chemins van Mark stond er op Stéphane LABEAUX in 5 KM loop geen maat hij won met ruime voorsprong, Samuël ZAOUIRI werd 5e en was de 3e cadet, Jonathan GEVAERT die als 12e over de meet liep werd 4e bij de cadetten. Bij de vrouwen ging de overwinning naar ASSA's cadet Anaïs DRERA, Delphine HOST werd 3e, Ophélie LABEAU 7e en Sigried JONNIAUX 8e, deze waren goed voor de eerste vier plaatsen bij de cadetten. In de kinderloop over 800 meter werd Valentin LABEAU 6e.

GIJSELBRECHTEGEM 25 AUGUSTUS 2007. In deze "27e DWARS DOOR GRYSLOKE" behaalde Anthony MUREZ een 3e plaats in de kinderloop over 1.500 meter. Franka BOGAERT werd ge bij de vrouwen op de 7 KM Paul DEPLUVEREZ die als 50e over de meet liep was nog goed voor een 5e plaats bij de 50 plussers. Peter DE KETELAERE werd 8e en René BERGHMAN 15e op de meer dan 15 kilometer lange wegwedstrijd, René werd zelfs nog 4e bij de 40 plussers. Marlène VANDENBROECK eindigde op een 2e plaats bij de vrouwen.

OOSTENDE 24 AUGUSTUS 2007. Bertrand VERLINDE behaalde in de Strandloop een 13e plaats.

DE PINTE 24 AUGUSTUS 2007. ASSA's Webmaster Peter DE VUYST behaalde een 2e plaats op een 2 mijl wedstrijd, Luc BOONE werd 15e op de 6.700 meter loop, Sven QUIPOR 21e op de 10 KM en Christian DE GROOTE 26e op de 13.400 meter.

SIJSELE 24 AUGUSTUS 2007. Nathalie DE CLERCQ werd daar 4e dame maar 2e master in een 10 kilometer loop, Danny VAN LANCKER deed een geslaagde test na zijn kwetsuur en hielp bij deze gelegenheid Nathalie aan de 6e plaats, Danny eindigde op een 49e plaats.

VINDERHOUTE 24 AUGUSTUS 2007. Daar noteerden we een overwinning voor Geert DE KEYSER in een 13 KM lange wegwedstrijd.

LOKEREN 22 AUGUSTUS 2007. In een pistemeeting te Lokeren werd Natascha FOURNEAUX 3e op de 100 meter en Ze in het verspringen bij de scholieren. Glenn DE VLIEGER werd daar 5e op de 100 meter.

FAMILIE OUBOUSKOUR AAN DE WINNENDE HAND. Niet alleen was er een uitstekende 5e plaats van vader Brahim in de meer dan 13 KM lange jogging van CHATELINEAU op 17 augustus 1.1. maar ook de overwinningen in de jeugd reeksen van Samira bij de -6, van Fatiha bij de -10 en van Aïcha bij de -12.

MIDDELKERKE 19 AUGUSTUS 2007. In de 10 KM van de "24e SIRENEJOGGNG" eindigde Bertrand VERLINDE op een l0e plaats. Jolien DE ROISSART eindigde bij de vrouwen op een 10e plaats, goed voor een 3e podium plaats voor de cadetten.

CHATELINAUX 19 AUGUSTUS 2007. In de 12e Jogging des Trois Vieu..x over 13.700 meter eindigde Brahim OUBOUSKOUR op de 5e plaats en dit op 249 aankomsten.

BELGISCH KAMPIOENSCHAP 100 KM SNELWANDELEN & SELECTIEPROEF 24 UUR VOOR PARIS-COLMAR-GRAIDE 18 & 19 AUGUSTUS 2007. ASSA's Snelwandelaar Pascal BIEBUYCK zorgde voor een unieke prestatie. Hij won het Belgisch Kampioenschap Alle Categories 100 KM Snelwandelen en dat met een nieuw ASSA RECORD zijn de I I h 52.59.0. Nog was het niet gedaan hij moest nog iets meer dan 12 uur doorgaan om zich ook nog te rangschikken in de selectieproef voor Parijs Colmar 2008. Pascal slaagde daarin ook met brio en legde in totaal 176.666 meter af in deze 24 uur, ook dit is een Nieuw ASSA RECORD. ProfIciat Pascal.

THIEUSIES 18 AGUSTUS 2007. In de 4 KM lange Jogging Théodosien legde Delphine HOST beslag op een mooie 3e plaats.

ESNEUX 18 AUGUSTUS 2007. Eddy VAN DE PUTTE eindigde in de 10 KM lange Jogging d'Esneux op een 2e plaats.

PÉRUWELZ 18 AUGUSTUS 2007. In het kader van de "COURSE DES SOURCES" was er ook de Challenge de Jeunes en de Mini-Challenge Nord-Eclair. ASSA was daar met ruim een 50 talieden aanwezig. Niet alleen ASSA's massa opkomst maar de ROOD-WITTE uitslagen gingen zeker niet ongemerkt voorbij. Bij de jongeren heelwat podiums en een dubbel. Bij de smurfen jongens werd Adam MAJRl voor zijn eertse optreden 6e. Bij de kuikentjes jongens een nooit gezien groot aantal deelnemers, daar was er een 12e plaats voor Charles VAN DE WALLE, een 13e voor nieuwkomer Matheo MUREZ, een 1ge voor Valentin LABEAU en een 37e voor Vietor MAJRI. Nieuwkomer Joachim MUREZ won met zeer grote voorsprong de benjamins wedstrijd, Dorian CARLIER werd hier in 16e. Julien LALLEMAND werd 4e en Anthony MUREZ 7e bij de pupiln. Samuël ZAOUIRI werd 2e en Jonathan GEVAERT 5e bij de miniemen jongens. Bij de meisjes kuikentjes noteerden we een 4e plaats voor Samira OUBOUSKOUR en een 24e voor Zoé VIT AL. Elise VAN DE WALLE werd Se en Oumaïma OUBOUSKOUR 6e bij de benjamins. Een ROOD-WITTE dubbel bij de pupillen met op de eerste plaats Fatiha OUBOUSKOUR en op de 2e plaats Ophélie LABEAU, 2e Delphine CARLIER. Aïcha OUBOUSKOUR werd 2e en Sigrid JONNIAUX 4e bij de miniemen meisjes. In de MINI-CHALLENGE over ruim 2 Mijl was er ook een ASSA dubbel met Brahim OUBOUSKOUR op de eerste plaats en met Stéphane LAB EAU op de 2e plaats. Miniem Samuël ZAOUIRI die 11e eindigde werd de 4e bij de cadetten, Joahim HOEBEKE was 21e goed voor een We plaats bij de cadetten, 23e de pupil Julien LALLEMAND 11e bij de cadetten, 30e Jozua VANDEN ABEELE 15e cadet, 3le nieuweling Nasrallah MARZOUKI 16e cadet, 33e Jonathan GEVAERT 17e cadet, enz ... Bij de vrouwen zes ASSA meisjes binnen de eerste tien. Er was een 3e plaats voor Anaïs DRERA, een 4e voor Fatiha OUBOUSKOUR, 5e voor Aïcha OUBOUSKOUR, 6e Eloïs VERV AEKE, 9e Sigrid JONNIAUX, l0e Ophélie LABEAU, 11e Bianca HOEBEKE alle jeugdatleten van -16. We oeven er dan ook niet meer aan toe te voegen dat de vier eerste plaatsen voor min 16 jarigen voor ASSA meisjes waren met Anaïs, Fatiha, Aïcha en Eloïs, ook de 6e met Sigrid JONNIAUX, de 7e met Ophélie LABEAU en de 8e met Bianca HOEBEKE. Benjamin Elise VAN DE WALLE was 16e en Delphine CARLIER 24e bij de -16. Murielle MICLOTTE nam voor het eerst deel aan een jogging en werd 25e bij de vrouwen en was 4e bij de veteranes, ook Sylvie DUVIVIER nam voor het eerst deel aan een jogging, zij werd 35e. Nadia MEULENYSER reeds een 65 plusser, werd 6e bij de veteranes. Er waren in totaal 164 aankomsten en bij de vrouwen 61. In de lange afstand over 15 KM ook een ROOD-WITTE overwinning met Marlène VANDENBROECK en op de 6e plaats Nathalie DE CLERCQ. Bij de mannen een 18 plaats voor Kevin FLAMME en was daarmede de 2e bij de juniors. Verder 76e Herman VAN DEN HAUTE 7e bij de 50 plussers, 97e Eddy MUREZ 45e veteraan, Guy VANDEN ABEELE was met zijn 128e plaats 14e bij de 50 plussers, Fréderic ROUSSEAU eindigde als 193 nog binnen de eerste 200, er waren daar rondom de 800 vetrekkers.

WEISWAMPACH (Groot Hertogdom Luxemburg) 18 AUGUSTUS 2007. In deze gekende en uiterste moeilijke wegwedstrijd, een beetje TRAIL" over 10 KM , zette Stefanija STATKUVIENÉ-VILNIUTE de wedstrijd bij de vrouwen volledig naar haar hand. Op de bijna 45 jarige Stefanija staat er blijkbaar geen maat.

WODECQ 17 AUGUSTUS 2007. In de bijna 13 KM lange "Corrida des Collines" tellende voor de Challenge ACHRO werd ASSA's cadet Emile LEFEBVRE 2e bij de -20. Marjorie MUREZ won deze corrida bij de vrouwen, Muriel LAURIER werd er 6e.

WAREGEM 17 AUGUSTUS 2007. In de Jogging "RONDOM 'T LEEUWKE" legde Franka BOGAERT beslag op een 4e plaats bij de vrouwen op een bijna 6 KM lange wedstrijd.

DE PINTE 17 AUGUSTUS 2007. In de "MIEREGOED WEGWEDSTRIJD" behaalde ASSA's webmaster Peter DE VUYST een 12e plaats in een 3.700 meter loop. In de 7.400 meter loop eindigde Luc BOONE op een 26e plaats. In de hoofdwedstrijd over meer dan 11 KM werd Geert DE KEYSER knap 3e. Bij de vrouwen 11 KM loop, nam Nathalie DE CLERCQ deel als een doorgedreven training, ze werd Se.

FROMIÉE-GERPINNES 15 AUGUSTUS 2007. In de "14e Jogging de la Rochette" over 10.400 meter, werd Brahim OUBOUSKOUR 6e. Ook de zussen OUBOUSKOUR lieten nog maar eens van langs hun beste zijde zien. Zo werden Oumaïma en Samira eerste en tweede bij de -8 jarigen, Fatiha won bij de -10 en Aïcha won bij de -12.

EUGIES-FRAMERIES 15 AUGUSTUS 2007. Kristof RUL eindigde als 18e in de 27e TEN MILES DE FRAMERIES.

BAELEN 14 AUGUSTUS 2007. Eddy VAN DE PUTTE werd 4e in de 7.600 meter "l0e Jogging BAELENOIS."

ANGREAU-HONNELLES 12 AUGUSTUS 2007. Brahim OUBOUSKOUR werd daar 17e in een 17 kilometer lange wegwedstrijd.

HAM-SUR-HEURE 11 AUGUSTUS 2007. In een 8.600 meter lange Jogging "VAL D'HEURE" eindigde ASSA's minieme Aïcha OUBOUSKOUR op een uitstekende 2e plaats bij de vrouwen. Vader Brahim bleef gans de wedstrijd bij Aïcha en eindigde 22e, Aïcha legde totaal met de mannen samen beslag op de 2le plaats. ASSA's pupil Julien LALLEMAND werd 27e en dit na 2e te zijn geëindigd in een 1.400 meter lange kinderloop. Er waren 105 aankomsten in deze 8.600 meter lange jogging. Nog in de kinderloop waren het terug de OUBOUSKOUR meisjes die aan het langste eind trokken. Oumaïma werd 1e en Samira 2e bij de -8 jarigen op een 700 meter loop. Fathia won bij de -10 jarigen op een 1.400 meter loop en Aïcha was de beste bij de min 12 jarigen.

TORHOUT 11 AUGUSTUS 2007. Marlène VANDENBROECK won de 4 Mijl wedstrijd van de 8e Torhoutse Kennisloop met een tijd van 23.47. wat een nieuw ASSA Record is bij de vrouwen plus 40. het oude ASSA Record stond op naam Van Stefanija STATKUVIENÉ-VILNIUTE met een tijd van 24.15.0 sedert 8 oktober 2006 in Halluin.

ENAME 11 AUGUSTUS 2007. De ASSA leden hebben in de "PELIKAANRUN' weer maar eens voor schitterende prestaties gezorgd. In de korte afstand over ruim 4 KM bij de vrouwen, plaatsten er zich drie bij de eerste vijf, Kathya DE WILDE werd 2e, Franka BOGAERT 3e en Anaïs DRERA 5e, vermelden we er teven daarbij dat de winnares Hilde VANHESSCHE en de 4e Katja VANHESSCHE ook twee gewezen ASSA atletes zijn, Sigrid JONNIAUX werd 12e en Bianca HOEBEKE 15e. Bij de mannen waren er drie ROOD-WITTE atleten bij de eerste tien, op de 8e plaats nieuwkomer en 40 plusser Eddy MUREZ, op de ge de miniem Samuël ZAOUIRI, 10e de 50 plusser Paul DEPLUVEREZ en op de l3e de wederoptredende Johan DESMYTER. Verder ook nog op de 28e plaats voor de 50 plusser Guy VANDEN ABEELE, een 38e voor de miniem Joahim HOEBEKE, een 39e voor de nieuwkomer de cadet Jozua VANDEN ABEELE, en een 45e voor de miniem Jonathan GEVAERT. Op de lange afstand over 12 KM kwam de beste ROOD-WITTE prestatie van René BERGHMAN die 6e eindigde, Guy VANDEN ABEELE, aan zijn tweede wedstrijd toe in Ename werd 40e. Bij de vrouwen was het Franka BOGAERT, ook al aan haar tweede wedstrijd toe, die de beste ASSA prestatie lukte met een 4e plaats. Bij de jongeren min 12 een wedstrijd over 600 meter, was er een 8e plaats voor de pupil en nieuwkomer Anthony MUREZ, ge zijn broer en benjamin Joachim MUREZ en als 1ge ook al een nieuweling Cyril JONNIAUX.

ERPE-MERE 10 AUGUSTUS 2007. In de "5e KRAAINESTLOOP" over een afstand van 10 KM eindigde Geert DE KEYSER op een 3e plaats.

LOVENDEGEM 10 AUGUSTUS 2007. Christophe DE KETELAERE won er een 15 KM lallgewegwedstrijd terwijl zijn tweelingsbroer Peter 3e eindigde.

BESONRIEUX 04 AUGUSTUS 2007. De familie OUBOUSKOUR toont zich nog maar eens. In deze Henegouwse gemeente wonnen zowel Oumaïma bij de benjaminc6, Fatima bij de pupillen en Aïcha OUBOUSKOUR bij de miniemen hun wedstrijd. Fatiha nam daar ook nog deel aan de 6 kilometer lange jogging waarin ze 2e werd bij de vrouwen, Aïcha DEBERDT werd 7e en Monique BEOSIER 25e. Bij de mannen was er een 40e plaats voor Dany DEBERDT. Op de 10 KM werd Brahim OUBOUSKOUR 3e.

LOKEREN 04 AUGUSTUS 2007. Marlène VANDENBROECK werd 2e in de 12 KM "Optiek Sonck Streetrace" en werd meteen de 1e in de categorie W+40.

TAINTIGNIES 03 AUGUSTUS 2007. In een 11.700 meter lange wegwedstrijd legde ASSA'sjunior Kevin FLAMME beslag op een 4e plaats goed voor een 2e bij de juniors, Emile LEFEBVRE werd 3e junior.

WIERS 03 AUGUSTUS 2007. De 15e manche van de "Challenge des Jeunes & Mini-Challenge Nord Eclair" ging door op een vernieuwde omloop van WIERS op de Belgische - Franse grens en deelgemeente van Pemwelz. Weer verschillende podiums en ereplaatsen voor ASSA. Bij de kuikentjes was er een 4e plaats voor Samira OUBOUSKOUR en een 11e voor nieuwelinge Zoë VITAL. Bij de jongens kuikentjes een 4e plaats voor Valentin LABEAU. Bij de benjamins een 3e plaats voor Oumaïma OUBOUSKOUR en een 5e voor Elise VAN DE WALLE en bij de jongens benjamins een 2e plaats voor Joris HUVELLE en een 4e voor Florian CAUCHIES. Bij de meisjes pupillen werd het nog maar eens een dubbel met Fatiha OUBOUSKOUR als 1e en Ophélie LABEAU als 2e. Bij de miniemen meisjes werd Aïcha OUBOUSKOUR 3e en Sigrid JONNEAUX 4e. De Mini-Challenge ging door over 6 kilometers. Brahim OUBOUSKOUR werd naar de 3e plaats verwezen en Stéphane LABEAU naar de 5e. Samuël ZAOUIRI werd met zijn 23e plaats goed voor een 4e bij de minl6. Guy VAN DEN ABEELE werd 36e maar was de l3e bij de veteranen, Sven VAN DE WALLE werd 52e en was 15e senior. Nieuwkomer de cadet Jozua VAN DEN ABEELE liep zijn eerste wedstrijd uit op een 58e plaats goed voor een 7e bij de min 16 en Jean-François BEAUCHAMP liep als 63e over de eindmeet liep.

OOSTKAMP 03 AUGUSTUS 2007. In de 7e Shoppingloop van Oostkamp eindigde Nathalie DE CLERCQ op een 3e plaats en was de beste master.

DE PANNE 01 AUGUSTUS 2007. In de Beach Run met 333 aankomsten klasseerde Bertrand VERLINDE zich als 17e, goed voor een 4e plaats bij de masters, zijn tijd 28.37.0 is goed voor een nieuw ASSA Record bij de M+45.

OUDENAARDE 31 JULI 2007. Enkele ASSA leden namen deel aan een open avondmeeting. Anaïs DRERA werd 2e bij de cadetten op de 800 m. Glenn DE VLIEGER won zijn reeks op de 100 meter vlak en werd 2e in het verspringen. Master M+55 Paul GRULOOS werd 6e in het speerwerpen, 4e in het verspringen en 6e in zijn reeks op de 100 meter vlak en dit bij de seniors. Bij de scholieren meisjes werd Natascha FOURNEAUX 2e in haar reeks op de 100 meter met een tijd van 14.47 en Eloïs VERVAEKE 4e in haar reeks op de 100 meter vlak in 14.48. Eloïs vestigde tevens een nieuw ASSA Record bij de scholieren in het hink-stap-springen met een wip van 9 M 35. Later op de avond nam ze ook nog deel aan het Oost-Vlaams Kampioenschap 2.000 meter Steeple, ze werd er 2e van Oost-Vlaanderen en won Zilver, haar tijd was 9.23.38 ook al een nieuw ASSA Scholieren Record. Merken we op dat het de eerste keer was in haar jonge carrière dat Eloïs zowel aan het hink-stap-springen als aan de Steep1e deelnam. Masters M+40 René BERGHMAN liep ook voor het eerst in zijn leven een steeple wedstrijd. De steeple wedstrijd ging door over 3.000 meter en René werd daarin 3e bij de 40 plussers en veroverde zodoende Brons in de categorie. Proficiat Eloïs en René met zowel de ASSA Records als met de Oost-Vlaamse medailles.
BINCHE 29 JULI 2007. In de GR. PR. Robert SCHOUCKENS over 20 KM snelwandelen legde Pascal BIEBUYCK beslag op een 6e plaats in een tijd van 1.51.29.0 wat een nieuw ASSA record is bij de M+35.

ST. MARTENS LENNIK 28 JULI 2007. ASSA's 45-plusser Johnny VAN LAER liep in zijn gemeente aldaar als 10e over de meet in een 12 KM loop. Bram DE VOS legde op de korte afstand van 6 KM beslag op een 2e plaats.

BELLINGEN 28 JULI 2007. Kristof RUL liep als 3e over de meet in de 1/2 Marathon van de "ZESTORENJOGGING." Bij de vrouwen was er een 4e plaats bij de 55 plussers voor Monique BÉOSIER op de 7 Km.

HUISIGNIES 28 JULI 2007. Bernadette MAEBE reeds 45 plusser werd 5e bij de vrouwen in een de 10 KM aldaar in het kader van de Challenge Tous Chemins, ze won bij de 45 plussers. Bij de mannen werd René BERGHMAN 6e en was de beste veteraan.

WASMES AUDEMETZ BRIFFOEIL 28 JULI 2007. Nog maar opmerkelijke ASSA prestaties indeze Challenge des Jeunes en Mini-Challenge. Bij de meisjes noteerden men de volgende ereplaatsen, 4e Sarnira OUBOUSKOUR bij de kuikentjes, ook een 4e voor haar zus Oumaïma en een 5e voor Elise VAN DE WALLE bij de benjamins. Bij de pupiles meisjes een dubbel voor ASSA met Fatilm OUBOUSKOUR als le en Ophélie LABEAU als 2e. Bij de miniemen ging de zege zonder noemenswaardige tegenstand naar Aïcha OUBOUSKOUR. Bij de jongens een 5e voor Charles VAN DE WALLE en een 7e voor Valentin LABEAU bij de kuikenÛes. Joris HUVELLE werd 2e en Florian CAUCHlES 4e bij de benjamins. Samuël ZAOUIRI won er zijn 14e wedstrijd in het kader van de Challenge des Jeunes bij de miniemen, Jonathan GEVAERT werd 3e.
In de Mini-Challenge over een goede 6 KM ging de overwinning naar Brahim OUBOUSKOUR, Junior Kevin FLAMME werd 4e en was de 2e junior en Stéphane LABEAU werd 5e, op de 14e plaats Paal DEPLUVEREZ 6e bij de masters, 15e Emile LEFEBVRE 2e bij de cadetten, 20e Samuël ZAOURI 4e bij de cadetten, 24e Guy VANDEN ABEELE ge veteraan en 25e Guy PETTIAUX 10e veteraan.
Bij de vrouwen nogmaar eens een dubbel met Aïcha OUBOUSKOUR als winnares en Anaïs DRERA als 2e, ze werden ook 1 en 2e bij de cadetten. Eloïs VERVAEKE werd 6e en was 3e bij de cadetten en Sigrid JONNIAUX 7e en 4e bij de cadetten.

WELLE 27 JULI 2007. Marlène VANDENBROECK die in haar straat deelnam aan een 12 KM loop won deze zonder noemenswaardige tegenstand. Joachim HOEBEKE werd 26e en dit op 213 aankomsten.

BINCHE 27 JULI 2007. Weer een zusjes OUBOUSKOUR festivaL nu in de Jogging van Battignies. Oumaïma won bij de benjamins, Fatiha bij de pupillen en Aïcha bij de miniemen. Brahim OUBOUSKOUR maakte in de 8 KM van de gelenheid gebruik om er een weldoende trainging van te maken.

WENDUINE 27 JULI 2007. Christophe DE KETELAERE werd 4e zijn broer Peter werd 5e en Bertrand VERLINDE 20e in de "11e 10 MIJL VAN WENDUINE EN DE HAAN."

KOKSYDE 26 JULI 2007. Nathalie DE CLERCQ werd 7e bij de vrouwen in de 11 KM lange "BEACH RUN', goed voor een 4e plaats bij de veteranes. Bertrand VERLINDE werd 31e bij de mannen.

WANGENlES 22 JULI 2007. Samira OUBOUSKOUR bij de kuikentjes, Fatiha bij de benjamins en Aïcha bij de miniemen wonnen elk hun wedstrijd. Vader Brahim maakte er een doorgevoerde training van op de bijna 11 kilometer lange wegwedstrijd en eindigde als 51e.

OOSTENDE 22 JULI 2007. Kristof RUL werd op de 6 Mijl van Oostende 34e, Paul DEPLUVEREZ was 163e en Patrick DRUMAND 277e men noteerde daar niet minder dan 1.908 aankomsten.

SINAAI 22 JULI 2007. Marlène VANDENBROECK werd 3e bij de vrouwen in een 12 KM wegwedstrijd, ze was 2e bij de masters.

BLANDAIN 21 JULI 2007. Weeral ROOD-WITTE successen in de Challenge des Jeunes en in de Mini-Challenge. Op de 6 KM ging de zege naar Brahim OUBOUSKOUR. Samuël ZAOUIRI werd 2e en Sébastien HUVELLE 6e bij de min 16. Guy
VANDEN ABEELE werd 6e en Guy PETTIAUX 7e bij de masters +40. Bij de vrouwen gingen de eerste twee plaatsen naar ASSA met Aïcha OUBOUSKOUR die won voor haar p10eggenote Anaïs DRERA, ze waren tevens de 1e en 2e terwijl Eloïs VERVAEKE 4e, Delphine CARLIER 6e en Elise VAN DE WALLE 8e werden bij de min 16, Elise hield daar zelfs een ASSA benjamins Record aan over, Proficiat Elise.

HAINE ST. PAUL 20 JULI 2007. Bral1im OUBOUSKOUR werd aldaar 2e in een 10 KM loop. Zijn dochter Aïcha OUBOUSKOUR wer 2e op de 5 KM voor vrouwen. In de jeugd reeksen wonnen de vier OUBOUSKOUR meisjes hun wedstrijd. Samira won bij de kuikentjes, Omaïma bij de benjaInines, Fatiha bij de pupillen en Aïcha bij de miniemen.

IZEGEM 20 JULI 2007. Marleen PAEME werd 4e en Bianca HOEBEKE werd 5e in de "3e BOSMOLENJOGGING". Bij de mannen een 18e plaats voor ASSA's miniem Joachim HOEBEKE.

HERFELINGEN 15 JULI 2007. Bram DE VOS werd daar 8e in een 6 KM loop, zijn vader Dirk legde beslag op een 27e plaats.

LOMBISE 15 JULI 2007. Op de korte afstand over 6 KM van de "Challenge Tous Chemins" eindigde Delphine HOST op een Se plaats bij de vrouwen.

FRETIN (Frankrijk) 14 JULI 2007. Samuël ZAOUIRI werd daar in een 4.600 meter wedstrijd van de FOULÉES FRETINOISES 24e goed voor een zege bij de miniemen. Anaïs DRERA werd ge bij de vrouwen en was daarmede de 2e bij de cadetten. ASSA's atlete uit Frétin Sandy MARÉCHAL kon wegen een aanval van bronchitis niet starten maar was er wel om voor Samuël en Anaïs te supporteren.

VILLERS POTERIE 14 JULI 2007. Oumaïma OUBOUSKOUR liep aldaar in de 314e JOGGING DE LA FRATERNITÉ" een ASSA RECORD op de 4 KM (werkelijke afstand 4.600 M.) voor benjamins met een tijd van 24.05.0. Vader Brahim werd 6e in de 9 KM.

VAUDIGNIES 13 JULI 2007. Weer opgemerkte prestaties van ASSA ROOD-WITTE atleten in de "CHALLENGE DES JEUNES, MINI-CHALLENGE & CHALLENGE TOUS CHEMINS". Bij de smurfjes meisjes een 2e plaats voor Saskia MATHIEU. Samira OUBOUSKOUR werd 3e bij de kuikentjes meisjes. Bij de benjamins meisjes een 3e plaats voor Oumaïma OUBOUSKOUR en een 6e voor Elise VAN DE WALLE. Bij de pupillen meisjes was er een ROOD-WITTE dubbel met Fatiha OUBOUSKOUR als 1e en Ophélie LABEAU als 2e, Delphine CARLIER eindigde op een 5e stek. Aïcha OUBOUSKOUR werd 3e bij de miniemen meisjes. Bij de jongens kuikentjes een 7e plaats voor Charles VAN DE WALLE en een 8e voor Valentin LABEAU. Joris HUVELLE werd 2e bij de benjamins. Julien LALLEMAND eindigde als Se bij de pupiln terwijl Samuël ZAOUIRI daar zijn 12e zege bij de miniemen behaalde in de Challenge de Jeunes.
In de MINI-CHALLENGE over 4 KM was er zowel bij de mannen als bij de vrouwen een ROOD-WITTE dubbel. Brahim OUBOUSKOUR won vóór Stéphane LABEAU. Paul DEPLUVEREZ die 1ge eindigde werd 6e bij de masters en Samuël ZAOUIRI die 20e eindigde werd 7e bij de min 16. Delphine HOST won vóór Anaïs DRERA, beiden ook de eerste twee bij de min 16, Aïcha DEBERDT werd Se en Aïcha OUBOURKOUR 7e, deze was goed voor de 3e plaats bij de min 16, daarmede werd het een volledig ASSA podium bij de min 16. Liestbeth POTTIE werd 3e en Yvette CEULEERS 4e bij de veteranes. Nieuweling Guy VANDEN ABEELE een +50tiger eindigde als 74e goed voor een 10e plaats bij de 50 plussers. ASSA's SS plusser Dany DEBERDT eindigde als 97e goed voor een 14e plaats bij de 50 plussers.

KNOKKE-HEIST 13 JULI 2007. In de strandloop van deze kustgemeente over 10 KM eindigde Bertrand VERLINDE op een ISe plaats.

NIEUWPOORT 10 Juli 2007. Bertrand VERLINDE werd 14e de STRANDLOOP aldaar.

TOURNAI 7 Juli 2007. ASSA was met enkele leden aanwezig in de CHALLENGE ACHRO. Op de bijna 11 kilometer lange afstand werd Brahim OUBOUSKOUR Se, goed voor een 3e plaats bij de seniors. Kevin FLAMME die als 24e eindigde werd 3e bij de juniors, Emile LEFEBVER werd 6e junior en ZAOURI Samuël werd 8e junior. Paul DEPLUVEREZ die als 102e over de meet liep werd 12e bij de SO plussers. Bij de vrouwen eeIl 15e plaats voor Marjorie MUREZ die 5e werd bij de masters, op de 20e plaats de eadette Anaïs DRERA goed voor een 3e bij de juniors.

BLANKENBERGE 7 Juli 2007. Bertrand VERLINDE werd aldaar 11e op een 8 KM jogging.

OUDENAARDE 7 Juli 2007. Jolien DE ROISSART legde daar beslag op de 3e plaats in een Vijfkamp (Pentathlon) en verbeterde met 2.427 P. haar eigen ASSA Record. Tijdens haar 80 meter vlak verbeterde ze ook en dat voor de 3e opeen volgende keer het ASSA Electronisch Record.

AALTER 7 Juli 2007. De familie VAN DE WALLE DUVIVIER waren aan de slag in een 3.500 M. van "JOGGING AALTERBRUG". Sven werd 17e en de kleine Charles werd 23e, hij mocht de trofee van de jongste deelnemer in ontvangst nemen. Pupil Elise werd 16e en Sylvie DUVIVIER werd 21e bij de vrouwen.

ZEVERGEM 6 JULI 2007. Nathalie DE CLERCQ won de 10 KM bij de vrouwen. Bij de mannen eindigden de gebroeders DE KETELAERE Christophe op de 3e plaats en peter op de 4e, Geert DE KEYSER werd 5e. Op de 5 KM legde ASSA's webmaster Peter DE VUYST beslag op een 45e plaats en dit op 272 aankomsten. Bij de vrouwen werd Franka BOGAERT 5e op de 5 KM EVRHEHAILLES 6 Juil. De familie OUBOUSKOUR liet zich nu ook gelden in de 18e Foulées des BAILTIS." Fatiha won bij de pupillen vóór haar zus Oumaïma2e terwijl Samira 4e werd. Fatiha won later ook nog de 5 KM bij de vrouwen. Vader Brahim werd 3e op de 10 KM
LENS O1 JULI 2007. In de Challenge Tous Chemins eindigde Delphine HOST op een 5e plaats bij de vrouwen en was de 4e bij de -16. WA TERVLIET 03 JULI 2007. De "POLDERLOOP" over bijna 13 KM werd gewonnen door onze eerst~iaars master Geert DE KEYSER die daar mede zijn tweede op eenvolgende zege behaalde op vier dagen tijd.

SIRAULT 01 Juli 2007. Het Belgisch Arbeiderssport Kampioenschap snelwandelen op de weg ging door in SIRAULT. Emile LEFEBVRE won de titel bij de cadetten op de 5 KM met een nieuw ASSA cadetten Record van 31.50.0, vader Emile werd le bij de +45 en kampioen.
BOUFFIOULX 01 Juli 2007. De familie OUBOUSKOUR liet zich nu ook in BOUFFIOUX opmerken. Oumaïma won bij de benjamins, ze vers10eg zelf de jongens, Fatiha won bij de pupillen meisjes en Aïcha won bij de miniemen en vers10eg er eveneens alle jongens. Hun vader Brahim werd 4e op een meer dan 12 KM lange loop.

ANGRE 30 Juni. In de Corrida du Ducasse werd Marjorie MUREZ 2e bij de dames in de 10 KM loop.

LOKEREN 30 Juni 2007. Jolien DE ROISSART werd KAMPIOENE van OOST-VLAANDEREN bij de miniemen op de 80 meter vlak met een nieuw ASSA alectronisch Record van 11.03. Op de 1.000 meter werd Jolien 4e.

ASSA RONSE 30 JUNI 2007. ATHLETIC ASSA stond in voor de "CHALLENGE DES JEUNES & MlNI-CHALLENGE van Nord-Eclair. Er was een mooie opkomst en verschillende ASSA leden namen plaats op het podium voor de eerste drie plaaten. De volgende ASSA leden kwamen op het podium; Meisjes, Samira OUBOUSKOUR 3e kuikentjes, Oumaïma OUBOUSKOUR 2e en Marine YOKA 3e bij de benjamins, Fatiha OUBOUSKOUR le en Ophélie LABEAU 3e bij de pupillen, Aïcha OUBOUSKOUR 2e en Delphine HOST 3e bij de miniemen, Jongens, Ossama MSILI le & Joris HUVELLE 3e bij de benjamins, Julien LALLEMAND 2e bij de pupiln en uiteindelijk bij de miniemen een ASSA trio met Samuêl ZAOURlle, Jonathan GEVAERT 2e en Joachim HOEBEKE als 3e. In de Mini-Challenge over 3 Mijl gingen de eerste twee plaatsen naar het franse duo uit DOUAI nl. Guy SOMBAERT en Eric MOLLET. Op de 3e plaats Brahim OUBOUSKOUR van ASSA met een nieuw ASSA RECORD 16.44.0 op de 3 MijL Op de 4e plaats Stéphane LABEAU ook van ASSA. Verder de volgende ASSA leden, 8e Emile LEFEBRE die le werd bij de min 16, lle Samuël ZAOURl 4e bij de min 16, 17e Paul DEPLUVEREZ 4e bij de mannen plus 40, 25e Glenn DE VLIEGER 3e bij de juniors, 28e Jonathan GEVAERT ge bij de min 16, 30e Julien LALLEMAND 10e bij de min 16. Aidèl ARESKY werd
32e en was 6e bij de 40 plussres, Aidèlliet nochtans met zijn 22.19.0 een nieuw parcours record optekenen bij de 55 plussers. Bij de vrouwen ging de zege naar Aurelie JONNART een voetbalspeelster uit Frasnes, 2e Aïcha OUBOUSKOUR, 3e Anaïs DRERA en 4e Delphine HOST alle drie van ASSA. Vermelden we er bij dat Anaïs nog die zelfde middag terug keerde van uit Sardinië en van Zaventem recht naar ASSA kwam om zonder opwarming de wedstrijd aan te vangen.

ZULZEKE (KLUISBERGEN) 23 JUNI 2007. René BERGHMAN werd in de HOOTOND MOLENFEESTEN JOGGING, 2e op een zeer zware bijna 11 kilometer lange loop door Kluisbergen, Ludewig RYCKEBOSCH werd 9e. Op de meer dan 4 kilometer loop werd Joachim HOEBEKE 5e goed voor een 2e plaats bij de juniors en Mattis DE ROISSART werd 3e bij de juniors. Bianca HOEBEKE werd 2e bij de vrouwen. In de jeugd reeks over 800 meter een 4e plaats voor de pupil Mattis DE ROISSART. Elise VAN DE WALLE werd 1e bij de meisjes.

POPUELLES (Celles) 23 JUNI 2007. Challenge ACHRO, een 3e plaats voor Kevin FLAMME en een 6e voor Emile LEFEBVRE bij de juniors, de wedstrijd was 11.500 meter lang.

VORST 23 JUNI 2007. "BELGISCH ARBEIDERSSPORT KAMPIOENSCHAP OP PISTE MET 12 TITELS VOOR ROOD-WIT. "ASSA was met verschillende leden aanwezig op deze Arbeiders Kampioenschappen. De ROOD-WITTE leden behaalden er 12 individuele titels. Vier atleten behaalden er twee tittels, o.a. Stéphane LABEAU 1.500 & 5.000 bij de seniors, Paul GRULOOS 100 meter en verspringen bij de 55 plussers, Voorzitter Ghislain BLANQUART verspringen en kogelstoten bij de 75 plussers en Jolien DE ROISSART op de 80 en 1.000 meter bij de miniemen. Wonnen één titel, Eloïs VERVAEKE verspringen scholieres, Natascha FOURNEAUX 100 meter scholieres, Valentin LABEAU verspringen benjamins en Liesbeth POTTlE op de 1.500 meter bij de 45 plussers vrouwen. Zilver was er t\vee keer voor Glenn DE VLIEGER 100 m en verspringen bij de juniors. Ook nog Zilver voor Samuël ZAOURl verspringen miniemen, Valentin LABEAU 60 meter vlak benjamins, Natascha FOURNEAUX verspringen scholieres, Eloïs VER V AEKE 100 meter scholieres, Jonas DEMULDER 100 meter cadetten & Ophélie LABEAU 1.000 meter pupillen. Brons was er ook nog voor Eva DEMULDER verspringen pupillen & Saml1ël ZAOURl1.000 meter miniemen. Er was tevens nog een 4e plaats in het kogelstoten voor Jonas DEMULDER, een 6e plaats voor Eva DEMULDER op de 1.000 meter bij de pupillen en een 7e voor Ophélie LABEAU in het verspringen bij de pupillen. PROFICIA T aan al deze ROOD-WITTE leden met hun titel of podium.

CHIMAY 29 JUNI 2007. In de 9e Corrida van CHIMAY werd Brahim OUBOUSKOUR 10e in een 10 km lange corrida.

WACHTEBEKE 29 JUNI 2007. Geert DE KEYSER won de 10 mijl lange "WARANDELOOP" wedstrijd.

TORHOUT 22 & 23 JUNI 2007. In deze 28e NACHT VAN TORHOUT waren er heel wat Ronsenaars.
Voor ASSA nam Kristof RUL deel aan het Europees- Belgisch- en Vlaams kampioenschap 100 kilometer. Rond de 57/58e kilometer moest Kristofwegen maagkrampen de strijd staken. Op de Marathon liep masters +45 Bertrand VERLINDE een nieuw ASSA RECORD in zijn categorie, hij liet 2.48.52.0 afdrukken. Onder de wandelaars op de Marathon vinden we op de 140e plaats Geert DE SMIJTER de Journalist van A.Z. PASSE PARTOUT, hij wandelde er 8.30.32.0 op deze afstand en op de 141e plaats zijn wandelgenoot Fabrice DONCKERWOLCKE die er 8.30.41.0 over deed. Op de 100 kilometer wandelde de de 45 plusser Hendrik VAN MAELSAEKE de wedstrijd uit op een 18ge plaats in een tijd van 18.27.35.0, hij was in het gezelschap van de 65 plusser José BROUILLARD die 190 werd met een tijd van 18.27.43.0. De meer dan 70 jarige Josée DE MAESENEIRE wandelde de 100 kilometer uit op een 223e plaats met een tijd van 19.04.53.0 en was daar mee de eerste bij de vrouwen 70 plussers, Patrick SOUDAN een 55 plusser, eindigde op een 445e plaats met een tijd van 22.10.14.0

SAINT-SAUVEUR 22 JUNI 2007. Aldaar noteerden we de volgende ROOD-WITTE uitslagen, zowel Manon DECLERCQ bij de kabouters als Elise VAN DE WALLE bij de benjamins legden beslag op een 5e plaats. Bij de pupillen meisjes een 2e voor Ophélie LABEAU en een 5e voor Delphine CARLIER. Bij de kuikentjes jongens een 3e plaats voor Valentin LABEAU en een 4e voor Charles VANDEWALLE. Bij de benjamins een 2e plaats voor Joris HUVELLE en een 4e voor Dorian CARLIER. Ook nog een 2e plaats voor Julien LALLEMAND bij de pupiln en voor Jonathan GEVAERT bij de miniemen.
In de Mini-Challenge TOUS CHEMINS over 3 Mijlen, werd Stéphane LABEAU 2e terwijl Jonathan GEVAERT met zijn 32e plaats goed was voor een 6e plaats en Julien LALLEMAND met zijn 3ge plaats goed was voor een ge stek bij de beloften. Bij de vrouwen werd Anaïs DRERA 3e goed voor de zege bij de beloften, Aïcha DEBERDT werd 6e en werd le seniore. Yvette CEULERS werd lle bij de masters. Op de meer dan 9 kilometer lange wedstrijd werd ASSA's miniem Samuël ZAOURl de winnaar bij dejuniors, Paul DEPLUVEREZ werd 4e en nieuwkomer Guy VANDENABEELE werd 7e bij de masters +50.

KERKSKEN 17 JUNI 2007. Paul DEPLUVEREZ werd daar 1ge in een 15 kilometer loop.

HARELBEKE 17 JUNI 2007. Joachim HOEBEKE werd aldaar 2e in een CANI-CROSS voor jongeren en zijn zus Bianca werd 3e bij de meisjes.

ERMETON-SUR-BIERT 17 JUNI 2007. Brahim OUBOUSKOUR ging even trainen in de 8 mijl jogging. Zijn dochters legden beslag op de volgende ere-plaatsen, OumaIma werd 2e en Samira 3e bij de benjamins, ook een 2e plaats voor Fatiha bij de pupillen en een zege bij de miniemen op een 1.500 meter loop voor Aïcha.

GAVERE 16 JUNI 2007. Nathalie DE CLERCQ werd 2e in "DWARS DOOR GAVERE" bij de vrouwen.

HABAY-LA-NEUVE 16 JUNI 2007. Brahim OUBOUSKOUR werd daar 26e in een 19 KM lange wegwedstrijd, er waren daar niet minder dan 867 aankomsten.

ASSA ROTHNACUM JOGGING 15 JUNI 2007. In totaal kwamen er 125 joggers opdagen voor de twee wedstrijden. VoorL.itter Ghislain BLANQUART fungeerde als starter en Dhr Johan DE PAEPE van ASVO was de Scheidsrechter van dienst. De 2 mijl werd gewonnen door ASSA's atleet Stéphane LABEAU, op de 3e plaats ASSA's 40 plusser René BERGHMANS, 7e ASSA's miniem Samuël ZAOURI, 8e ook al een ASSA miniem Jonathan GEVAERT, ge de ASSA's benjamin Ossama MSILI met een tijd van 12.48.0 wat een parcours record betekend voor benjamins en pupiln. Op We plaats ASSA's 35 plusser Driss MSILI, junior Glenn DE VLIEGER werd 12e, enz ..... Bij de vrouwen ging de ovenvinning naar de ASSA's beloftevolle minieme Jolien DE ROISSART die het wedstrijd Record voor vrouwen op 13.44.0 bracht, scholiere Natascha FOURNEAUX werd 4e, eerstejaars pupil Ophélie LABEAU werd 5e ook al met een nieuw parcours record voor pupillen met een tijd van 14.42.0 en toekomstig ASSA lid Sigrid JONNIAUX werd 6e. Scholiere Bianca HOEBEKE legde beslag op een Ile plaats, master Marleen PAEME op een 13e, pupil Delphine CARLIER op een 14e en ASSA's 60 plusser Yvette CEULEERS 15e met een nieuw parcours Record voor zowel de W+45, W+50, W+55 & W+60.
De 10 KM werd gewonnen door de Belgische top atleet Stijn VANDEVELDE van AZW met een tijd van 31.16.0 wal een nieuw wedstrijd Record is. Op de 2e plaats de atleet uit Beverhout Alexander DlAZ-RODRlGUEZ die de Ethiopiër Aman GEMEDA (3e) in de spurt versloeg. De winnaar van vorig jaar Francis VAN STEENBUGGE (KAAG) werd 4e en Franky HERNOULD (USTA) werd 5e. Voor ASSA werd Peter DE KETELAERE 10e en zijn tweelingsbroer Christophe 11e. ASSA's 40 plusser René BERGHMAN, aan zijn 2e wedstrijd toe - hij had ook deelgenomen aan de 2 mijl - werd 18e en ASSA's 50 plusser Paul DEPLUVEREZ werd 29e in een tijd van 41.42.0 meteen een ASSA parcoursrecord.
Bij de vrouwen ging de zege naar Sylvie MULLE die op 11 november ook de Grote Internationale Corrida-Cross der Vlaanderen had gewonnen, met haar tijd van 36.52.0 verbeterde ze het wedstrijd Record voor vrouwen. Voor de tweede plaats was er strijd tot bij het ingaan van de ultieme laatste kilometer tussen Marlène VANDENBROECK en Stefanija STATKUVIENE-VILNIUTE, Marlène haalde het ten slotte voor de 2e plaats van Stefanija die vrede moest nemen met een 3e stek. Voor Marlène die met haar tijd van 37.44.0 het wedstrijd Record bij de vrouwen +40 verbeterde, was het de allereerste keer dat ze in een wedstrijd Stefanija voorafging. ASSA's atlete Nathalie DE CLERCQ werd 6e en ASSA's cadet Anaïs DRERA 10e. De kwaliteit was weer maar eens aanwezig op deze ASSA jogging.

FAMILIE OUBOUSKOUR. In de CHATELETTAINE op 3 JUNI was er naast de 14e plaats van vader Brahim op de meer dan 14 kilometer lange jogging, ook nog andere prestaties te vermelden. Zo won Oumaima en werd Samira 5e bij de benjamins. Fatiha won bij de pupillen en Aîcha bij de miniemen.
Op 9 juni was de familie OUBOUSKOUR aan het werk in THUIN. Vader Brahim werd 2e op een meer dan 11 kilometer lange jogging. Oumaïma won en Samira werd 3e bij de benjamins, Fatiha werd 2e bij de pupillen en Aïcha won niet alleen een 1.600 meter bij de miniemen maar won even later ook nog de meer dan 4 mijlen lange wegwedstrijd voor vrouwen.

SPIERRE-HELKIJN 10 JUNI 2007. Zowel Joachim HOEBEKE bij de Aegles als zijn moeder Marleen PAEME bij de Runners legde aldaar beslag op een 2e plaats in een Cabi-cross, Bianca HOEBEKE werd 7e bij de Aegles meisjes.

KAIN 09 JUNI 2007. In de 1/2 Marathon van de Challenge ACHRO legde Frederik SALOMEZ beslag op een 32e plaats. Kevin FLAMME werd 2e bij de juniors. Bernadette MAEBE werd 8e bij de vrouwen +45.

THUIN 09 JUNI 2007. Brahim OUBOUSKOUR eindigde aldaar op een 2e plaats in een meer dan 11 kilometer lange wedstrijd. De minieme Aïcha OUBOUSKOUR legde eveneens beslag op een 2e plaats maar dit bij de vrouwen in een meer dan 4 mijl lange wedstrijd.

DEUX-ACREN 08 JUNI 2007. In deze Challenge Tous Chemins & Challenge des Jeunes, terug veel ROOD-WIT vooraan. Zo was er een 4e plaats voor Samira OUBOUSKOUR bij de kuikentjes meisjes. Bij de kuikentjes jongens een 4e voor Charles VAN DE WALLE en een 5e voor Valentin LABEAU. Oumaïma OUBOUSKOUR werd 3e en Elise VAN DE WALLE 4e bij de benjamins terwijl Dorian CARLIER 4e werd bij de benjamins jongens. Ophélie LABEAU won bij de pupillen, op de 3e plaats Fatiha OUBOUSKOUR en op de 7e plaats Delphine CARLlER. Bij de miniemen meisjes was er een 4e plaats voor Aïcha OUBOUSKOUR en een 5e voor Sigrid JONNEAUX Bij de miniemen jongens een le plaats voor Samuël ZAOURl, 2e Jonathan GEVAERT, 6c Jimmy MASTDAGH en 7e Sébastien HUVELLE.
In de Mini-Challenge over 3 mijl legde Stéphane LABEAU beslag op een 4e plaats, goed voor Zilver bij de seniors. Samuël ZAOURI \\lerd 1ge maar was de 7e bij de cadetten, Paul DEPLUVEREZ was 24e goed voor een 7e bij de masters en Jonathan GEVAERT was 35e goed voor een I le bij de cadetten. Bij de vrouwen een 5c plaats voor Anaïs DRERA goed voor Zilver bij de cadetten, Sigrid JONNEAUX werd 12e bij de vrouwen goed voor een 5e plaats bij de cadetten. Delphine CARLIER werd 12e bij de cadetten en Yvette CEULEERS de ouderdomsdeken onder de deelneemsters werd Se bij de veteranes.

TRIATHLON EAU D’HEURE 03 JUNI 2007. ASSA's seniore Mandy DAMMEKENS werd op 3 juni, 5e in de Triathlon van L'EAU D'HEURE, ze moest er 1.500 meter zwemmen, 42 KM fietsen en 10 KM joggen.

CHATELET 03 JUNI 2007. Marlène VANDENBROECK werd 2e bij de vrouwen in de "LA CHATELETTAINE", ze was de eerste bij de masters. Brahim OUBOUSKOUR werd 14e en was de We bij de masters.

ANVAING 2 JUNI 2007. "Challenge ACHRO ANVINOISE". Stéphane LABEAU legde daar in een 6 mijl loop beslag op een meer dan eervolle 7e plaats, cadet Emille LEFEBVRE werd met zijn 35e plaats 2e bij de juniors. Lievin KETELAIR won bij de 60 plussers. Bij de vrouwen werd ASSA's 45 plusser Bemadette MAEBE 8e goed voor een 3e plaats bij de +45.
NIJVEL 2 JUNI 2007. Het Belgiseh Kampioenschap Snelwandelen op de piste ging door in het park de la Dodaine in NIJVEL. Pascal BIEBUYCK behaalde aldaar Brons bij de Alle Categories en Zilver bij de Masters +35. Proficiat Paseal.

SINT-NIKLAAS 02 JUNI 2007. Het Belgisch Kampioenschap op Piste voor masters ging door op het terrein van de STERRE te St. Niklaas-Waas. Paul GRULOOS behaalde de titel in het verspringen en behaalde ook nog Zilver in het hinkstapspringen bij de +55. Proficiat PauI.
2e. DEINZE 1 JUNI 2007. Jolien DE ROISSART won de l.000 meter bij de miniemen in en zeer mooie tijd van 3.23.52.

LOTENHULLE 1 JUNI 2007. Bertrand VERLINDE legde beslag op de 4e plaats in de Y2 Marathon van LotenhulIc, NataWie DE CLERCQ won bij de vrouwen.

DOORNIK 1 JUNI 2007. Naar gewoonte nu ook weer veel ROOD-WIT tussen de deelnemers en op het podium in deze Challenge des Jeunes te ERE. Samira OUBOUSKOUR werd 5e bij de kuikentjes, Oumaïma OUBOUSKOUR werd 2e bij de benjamins tenvijl

Fatiha OUBOUSKOUR de pupillen wedstrijd voor haar rekening nam en daannee haar p10eggenote Ophélie LABEAU naar de 2e plaats verwees, Delphine CARLlER werd 6e. Aïcha OUBOUSKOUR moest vrede nemen met een 2e plaats achter het Noord-Franse talent Segolene SOMBAERT, toekomstige ASSA atlete Sigrid JONNIAU werd 4e. Bij de jongens een Se plaats voor Valentin LABEAU bij de kuikenties. Ossama MSILI won bij de benjamins, Joris HUVELLE werd 5e en Dorian CARLIER Ge. Weer een zelfde duo podium met Samuël ZAOURI als le en Jonathan GEVAERT als 2e bij de miniemen.
In de Mini-Challenge een wedstrijd over ruim 4 KM eindigde Brahim OUBOUSKOUR op een 4e plaats, goed genoeg voor de zege bij de seniors, Stéphane LABEAU werd Ge en 2e senior. Op de Ile plaats ASSA's miniem Samuël ZAOURI die 4e werd bij de cadetten. Driss MSILI werd 20e en was 6e bij de seniors en op de 38e plaats de miniem Jonathan GEVAERT goed voor een 15e plaats bij de cadetten. Bij de vrouwen was er een 5e plaats voor cadet Anaïs DRERA, goed voor een 2e bij de cadettes. Eloïs VERVAEKE die 7e eindigde werd de 3e bij de cadetten en de toekomstige ASSA atlete de minieme Sigrid JONNIAU werd Se en was 4e cadette.

HOEI 1 JUNI 2007. De "9e HUY NIGHT RUN" werd gewonnen door Eddy VANDEPUTTE, er waren daar 470 aankomsten.

PETIT-RECHAIN 28 MEI 2007. Eddy VAN DE PUTTE werd aldaar in de 9.500 meter lange 'JOGGING DES TOURELLES"

MONTROEUL-AU-BOIS 27 MEI 2007. De Challenge des Jeunes ging in deze landelijke deelgemeente van Frasnes-Les-Anvaing door. Weer veel ROOD-WIT vooraan zowel bij de jeugd als in de Mini-Challenge. Nohaïa MSILI werd 3e en Marine YOKA 4e bij de benjamins. Ophélie LABEAU won bij de pupillen. Bij de benjamins jongens weeral een zege voor Osama MSILI, Joris HUVELLE werd 4e. Bij de miniemen jongens ging de zege voor de 7e keer naar Samuël ZAOURI, hij won voor zijn p10egmaat Jonathan GEVAERT, Sébastien HUVELLE werd 4e. Bij de vrouwen een 4e plaats voor de cadet Anaïs DRERA die 2e cadet werd, een 7e voor Eloïs VERVAEKE die 3e werd bij de cadettes. Bij de mannen werd Stéphane LABEAU 2e maar was eerste bij de seniors, 4e Kevin FLAMME de 2e bij dejuniors, IOe Emile LEFEBVRE de 3e bij de cadetten, 14e Samuël ZAOURI die 4e cadet werd.

BRUSSEL 27 MEI 2007. Heel was ASSA atleten en inwoners van Ronse aan de start van deze 20 Kilometer van BRUSSEL. We beperken ons alleen tot de 5 a 6 beste ASSA leden. Er werden 28.000 inschrijvingen genoteerd en er waren ongeveer 23.585 aankomsten. Op een 34e plaats Christophe DE KETELAERE, 5le Peter DE KETELAERE, 85e Brahim OUBOUSKOUR, 8ge Nico GRULOOS, 394e Mohamed DADA. Nathalie DE CLERCQ werd 6ge bij de vrouwen en dat op meer dan 5.625 aakomsten. MAUBRA Y 28 MEI 2007. Kevin FLAMME eindigde aldaar in een 11.200 meter wegwedstrijd van ACHRO op een 16e plaats, deze was goed voor een 2e bij de juniors. Lievin KETELAIR won bij de 60 plussers.

OUDENAARDE 26 MEI 2007. Paul GRULOOS werd aldaar 4e in het verspringen en 3e in het speerwerpen.

ZEVEREN 26 MEI 2007. Kristof RUL in voorbereiding op de 100 KM van TORHOUT werd in ZEVEREN 2e in een 12 KM wegwedstrijd.

GENTBRUGGE 25 MEI 2007. In de 12 KM van de "STROPPENLOOP" eindigde 35 plusser Geert DE KEYSER op een 5e plaats terwijl 60 plusser Guido NEYS 4e werd in zijn ouderdomscategorie.

ASSA RONSE 25 & 26 MEI 2007. De jaarlijkse "GROTE PRIJS VAN DE VOORZITTER", een ASSA PISTERONDE van 341m34 tegen het uumerk werd bij de mannen gewonnen door de junior Glenn DE VLIEGER met een tijd van 45.90. Senior Glenn BOULAERT, reeds met 9 opeen volgende zeges kon er zijn 10e niet aan toevoegen en werd 2e in 46.32, 3e Stéphane LABEAU (Ie bij de +35), 4e Damien CARLIER (2ejunior), 5e de cadet Emile LEFEBVRE (Ie cadet), 6e René BERGHMAN de Ie bij de 45 plussers, 7e Dirk DE VOS de winner bij de 50 plussers. Paul GRULOOS werd winner bij de +55, Willy VAN OPBROECK bij de +60 en Voorzitter Ghislain BLANQUART bij de +75 en was meteen de oudste deelnemer. In de jongeren reeksen gingen de zeges naar Charles VAN DE WALLE bij de kuikentjes, Ossama MSILI won bij de benjamins, Aurelien BIEBUYCK bij de pupiln. De meeste strijd voor de zege werd geleverd bij de miniemen jongens. Tussen de winner Joachim HOEBEKE (58.07) en de 3e Samuël ZAOURI (58.33) was er slechts een verschil van 26 hondersten met daar tussen in nog de eerstejaars miniemen Jonathan GEVAERT op de 2e plaats met 58.27. Bij de vrouwen ging de zege voor de tweede opeen volgende keer naar de scholiere Eloïs VERVAEKE met een tijd van 53.39. Minieme Jolien DE ROISSART werd 2e in 53.99 en was uiteraard ook de beste minieme, Scholiere Natascha FOURNEAUX werd 3e in 54.34. Op de 4e plaats de bijna 45 jarige Stefanija STATKUVIENÉ-VILNIUTÉ die met haar 56.70 beter deed dan vorig jaar en won bij de masters alle categories, uiteraard verbeterde zij het ASSA Record bij de 40 plussers. Evy VAN COPPENOLLE werd 5e en Ie senior met 58.64, cadet Anaïs DRERA werd 6e met een tijd van 1.00.30 en daarmede de beste cadette. Ophélie LABEAU was de beste bij de pupillen, Marine YOKA won bij de benjamins en Anaïs LEFEBVRE bij de kuikentjes. Marleen PAEME werd le in de reeks +35/39 en Nadia MEULENYSER bij de 65 plussers, ze was meteen de oudste deelneemster onder de vrouwen. De Cani-Ioop werd gewonnen door de minieme Jolien DE ROISSART in een Record tijd van 50.00. Bij de mannen Cam-loop ging de zege naar de miniem Joachim HOEBEKE met een tijd van 53.80 ook al een nieuw Record. Het gezinsklassement werd gewonnen door de familie Geert DE ROISSART, lsabelle DE PUYDT, Jolien & Mattis DE ROISSART in 4. 19.68 ook al een nieuw Record. Er waren over deze twee dagen 65 deelnemers komen opdagen. DURNAL 26 MEI 2007. Samira OUBOUSKOUR bij de kuikentjes, OumaÏma bij de benjamins en Aïcha bij de miniemen wonnen aldaar hun respectievelijke wedstrijden. Achteraf won Aïcha ook nog de 6 KM bij de vrouwen. Brahim OUBOUSKOUR maakte er op 6 Mijl een doorgedreven training van en werd 87e.

ANTOING-PÉRONNES HOLLAIN 20 MEI 2007. Drie dagen lang organiserde TRIGT in HOLLAIN verschillende Du- & Triathlons. In de Promo Duathlon
over 2.500 meter joggen + 26 KM fietsen + 2.800 meter joggen werd de gewezen ASSA atleet Ludovic VAN GROOTENBREUL We, ASSA's 55 plusser Dany DEBERDT werd 18e. De 60 plusser Yvette CEULEERS de oudste onder de deelneemsters werd 1e bij de vrouwen en was uiteraard ook de beste bij de 60 plussers. Op 1 april hadden zowel de 55 plusser Dany DEBERDT als de 60 plusser Yvette CEULEERS deel genomen aan een Promo Duathlon in GELUWE. Daar moesten zo 1.500 meter joggen + 13 KM fietsen en nog maals 1.500 meter joggen. Dany eindigde op een 27e plaats en werd de winner bij de 50 plussers, Yvette werd 8e bij de vrouwen en was uiteraard de 1e bij de 60 plussers.

HERGNIES (France) 20 MEI 2007. Pascal BIEBUYCK won in deze Noord-Franse gemeente een 10 KM Snelwandelwedstrijd op de weg in een tijd van 53.04.0 wat een nieuw ASSA Record is b~i de 35 plussers. De cadet Emile LEFEBVRE die als 3e eindigde in 1.07.18.0 verbeterde het ASSA cadetten Record, Master Emile LEFEBVRE werd 6e in I. 10.52.0.

SOIGNIES 20 MEI 2007. De zusjes OUBOUSKOUR bleven aldaar elk in hun categorie aan de winnende hand. Samira won bij de kuikentjes, Oumaïma was de beste bij de benjamins en Fathia was de sterkste bij de pupillen. Vader Brahim OUBOUSKOUR werd 6e op de 12 KM met een tijd van 51. 51. ().

WAREGEM 20 MEI 2007. In de 2e DWARS DOOR WAREGEM veroverde Marlène VANDENBROECK de 2e plaats op de 10 Kilometer. Franka BOGAERT van haar kant werd 3e op de 5 KM

KAIN 19 MEI 2007. In de Jogging du Collège noteerden we op de 15 KM een 23e plaats voor Frederik SALOMEZ, Kevin FLAMME die als 32e over de met liep werd 2e bij de juniors terwijl Herman VAN DEN HAUTE 8e werd bij de 50 plussers.

BERNISSART 19 MEI 2007. De 14e Jogging du Iguanodons stond op het programma van de Challenge Tous Chemins, Mini-Challenge & Challenge des jeunes.
ASSA was daarop ruim vertegenwoordigd en dit met succes. In de jongeren Challenge wonnen Ossama MSILI bij de benjamins, Ophélie LABEAU bij de pupillen terwijl bij de miniemen jongens er een dubbel te vieren was met Samuël ZAOURI als le en Jonathan GEVAERT als 2e. Anderee ereplaatsen Nohaïla MSILI werd 2e bij de benjamins, Elise VAN DE WALLE werd 6e en Marine YOKA die tot op 100 meter van de meet nog aan de leiding liep stopte plots om uiteindelijk als 8e over de meet te strompelen. Ook Julien LALLEMAND liep geruime tijd mee aan de leiding maar legde beslag op een zeer mooie 3e plaats bij de pupiln, Arnaud YOKA werd 8e. Bij de kuikentjes was er een 6e plaats voor Charles VAN DE WALLE en een 7e voor Valentin LABEAU.
In de Mini-Challenge over ruim 6 KM werd Stéphane LABEAU 4 en werd 3e bij de seniors. De miniem Samuël ZAOURI die als 15e over de meet liep werd 5e bij de cadetten, Miniem Jonathan GEY AERT liep als 20e over de meet, goed voor een 7e plaats bij de cadetten, Jonas DEMULDER was 17e cadet. Bij de vrouwen een 5e plaats voor ASSA's Minieme Delphine HOST, die 2e werd bij de cadetten, op 1 mei was ze ook nog 2e op de 5 km van SOIGNIES, nieuwelinge Miranda LALLEMAND, eerste jaars cadette, werd ge bij de cadetten. Lynn YVERGNEAUX werd 4e bij de juniors en de 60 plusser Yvette CEULEERS werd 7e en Liesbeth POTTIE 8e bij de masters.
Op de lange afstand van 14 kilometer liep ASSA's 55 plusser Dany DEBERDT als 3ge over de meel, deze plaats was goed voor en ge bij de 50 plussers.

KLUISBERGEN 19 MEI 2007. De Jogging van OMLOOP KLUISBERGEN werd sedert vorig jaar omgedoopt in de JOGGING DER DRIE PROVINCIEN en loopt over 20 Kilometer over Oost-Vlaanderen, Henegouwen en West-Vlaanderen. Bij de vrouwen eindigde Nathalie DE CLERCQ OP een 2e en Franka BOGAERT op een 8e plaats. Bij de mannen was er een 6e voor Nico GRULOOS, een 7e voor Bertrand VERLINDE en een 8e voor René BERGHMAN. Verder vinden we nog Ludewig RYCKEBOSCH als 54e, 60 plusser Guido NEYS als 126e en Johan COENE als 140e.

OOSTENDE 18 MEI 2007. Jean-Claude ROELS liep in zijn woonplaats OOSTENDE de 9 kilometer en eindigde als 73e. MARIA-AALTER 18 MEI 2007. Joachim HOEBEKE werd aldaar 28e op de 5 KM Bij de vrouwen, 5 Km, was er een 11e plaats voor Veterane Marleen PAEMRE en een 18e voor Bianca HOEBEKE. Chistian DE GROOTE werd 36e op de 10 KM

LIEDEKERKE 17 MEI 2007. Johnny VAN LAER pas sedert 11 mei master M+45 geworden, maakte na maanden herstel van een kwetsuur zijn wederoptreden in de 10 kilometer, hij eindigde op 15e plaats met een goede tijd van 41.58.0. Geert DE KEYSER werd 4e op de 15 kilometer in 51.18.0.

HEM (FRANKRIJK) 17 MEI 2007. ASSA's veterane Stefanija STATKUYIENÉ-VILNIUTÉ versloeg de Belgische seniore van KAAG Nathalie TYTGAT op een 10 KM wegwedstrijd.

GENT 17 MEI 2007. In de "ING STADSLOOP" over 10 KM werd de gewezen ASSA atlete Corinne DEBAETS 2e na de Etihopische Desta ALEMGENA die voor het eerst in België liep, Nathalie DE CLERCQ werd 10e, Mieke SOENENS 195e. Bij de mannen een 23e plaats voor Christophe DE KETELAERE, een 27e voor Peter DE KETELAERE, een 29e voor Kurt Philip en een 64e voor Kristof RUL die als haas fungeerde van de Russin Ludmila ALFONSUSKINA. ASSA's 60 plusser Guido NEYS de dag te voor nog aan de slag in een 7.500 meter lange wegwedstrijd te VINDERHOUTE, werd 795e. De ex ASSA atleet en K.B.C. BANK Directeur Herman GUNS vinden we terug op een 1.593e plaats en dit op 3.528 aankomsten.
ROUCOURT (PÉRUWELZ) 17 MEI 2007. In deze meer dan 6 mijl (9.820 M) lange wegwedstrijd eindigde ASSA's eerstejaars Master Brahim OUBOUSKOUR op een 4e plaats en Senior Frederik SALOMEZ op een 7e cadet Elnile LEFEBVRE die als 18e totaal over de meet liep, werd de 2e bij de -20 en hij verbeterde het ASSA Record voor de Cadetten en Scholieren van de 6 MIJL op de weg met een tijd van 38.37.0. Pierre LECUTIEZ werd le bij de Masters M+60

HENRI-CHAPELLE 17 MEI 2007. De 9.400 meter lange JOGGING DE L'ASCENSION werd gewonnen door ASSA's eerste jaars Master Eddy VANDEPUTTE.

VINDERHOUTE 16 MEI 2007. Jean-Claude ROELS is in zoverre hersteld van zijn spierverekking in de buik, dat hij daar in Vinderhoute de competitie hervat heeft, hij legde beslag op een 14e plaats op de 7.500 meter en dit op 129 aankomsten. Een 38e plaats voor Christian DE GROOTE en een 50e voor ASSA's 60 plusser Guido NEYS.

GRANDRIEU 16 MEI 2007. In de We JOGGING BOSSES DE GRANDRIElJ' behaalde Aïcha OUBOUSKOUR vóór haar zus Fatiha de overwinning in een 1.500 meter wegwedstrijd, even later werd Aïcha nog 2e bij de vrouwen maar was Ic minieme op een 5 kilometer loop. Bij de benjamins ,verd Oumaïma OUBOUSKOUR 3e en Samira OUBOUSKOUR 7e op een 500 meter loop. Hun vader Brahim werd 25e op de 10 KM

OUDEGEM 13 MEI 2007. ASSA's 44 jarige veterane Marleen VANDENBROECK won met ruim 2 minuten voorsprong de 12 kilometer van OUDE GEM, van jeugdige seniors geen sprake.


VISÉ 13 MEI 2007. Kristof RUL nam deel aan het Belgisch Kampioenschap Marathon aldaar, hij werd 13e bij de 35 plussers, maar hij had deelgenomen als haas voor Yeerlc DHAEZE de vrouwelijke Belgische Kampioene.

COMINES NORD (FRANCE) 13 MEI 2007. Yvette CEULEERS liep in het Noord-Franse Comines als 8e dame over de meel en werd meteen Ic bij de Masters.

LAARNE 12 MEI 2007. Vier op een rij voor ASSA's veterane Nathalie DE CLERCQ. Na haar zeges in DE PINTE (4 mei), BOTTELARE (6 mei), AALTER (11 Mei) won ze nu (12 mei), ook de 17 KM lange wegwedstrijd van LAARNE. Nu ook weer liet ze alle jongere juniors en seniors achter zich.

KAIN 12 MEI 2007. CHALLENGE ACHRO. De ASSA junior Kevin FLAMME, eindigde in de 12 KM van KAIN op een 2e plaats, tevens ook 2e junior. Frederik SALOMEZ werd 17e. Bernadette MAEBE werd 5e bij de 45 plussers vrouwen.
Corine DEBAETS. De gewezen ASSA atlete Corinne DEBAETS nam met haar club LEUVEN op 12 mei in Herentals deel aan het Belgisch Interclub Kampioenschap Ereafdeling. De 44 jarige veterane Corine nam deel aan de 3.000 meter vlak en won deze vlot met een supertijd van 9.36.54.0. Waar zit de Belgische jeugd????

EDINGEN (ENGHIEN) 11 MEI 2007. In de "CHALLENGE DES JEUNES" weer wat mooie ereplaatsen voor ASSA. Ossama MSILI won bij de benjamins, Ophélie LABEAU won bij de pupillen en heeft tot nu toe al haar wedstrijden in het kader van dit regelmatiheids criterium gewonnen. Samuël ZAOURI die tot dan toe ook al zijn wedstrijden won, moest nu in Erwin VANDERPLANCHE, een atleet uit het verre HERVE een 15 tal meter toegeven en werd zodus 2e en Jonathan GEVAERT 3e. De andere ASSA ereplaatsen waren kabouters meisjes 7e Asma MSILI, Kuikentjes jongens 7e Valentin LABEAU, 7e Charles VAN DE WALLE, Benjamins 3e Nohaïla MSILI, 4e Elise VAN DE WALLE, Benjamins jongens ook nog een 10e plaats voor Amaud VERHEYDEN en een 12e voor Dorian CARLIER. bij de pupiln meisjes een 7e voor Delphine CARLIER en bij de pupillen jongens een 7e voor Renaat KEYTSMAN.
In de MINI-CHALLENGE over 5.700 meter, een zeer opmerkelijke 3e plaats voor Stéphane LABEAU, deze was goed voor Zilver bij de seniors. Samuel ZAOURI werd 8e bij de -16 jarigen en Joachim HOEBEKE 14e bij de -16. Paul DEPLUVEREZ werd 8e bij de masters. Bij de vrouwen een 6e plaats voor Bianca HOEBEKE en een 12e voor Eva DEMULDER bij de -16 jarigen. Marleen
PAEME werd ge en Liesbeth POTTIE 20e bij de masters.
In de CHALLENGE TOUS-CHEMINS (ex CPH) over een afstand van 9.250 meter, eindigde ASSA's cadet Emile LEFEBVRE op een totale 25e plaats op 230 aankomsten, zijn van 35.27.0 was goed genoeg voor de zege bij de juniors.

AALTER 11 MEI 2007. Nathalie DE CLERCQ won de 10 Mijl bij de vroU\'I'en in AALTER. Bij de mannen een 2e plaats voor Christophe DE KETELAERE en.een 3e plaats voor zijn tweelingsbroer Peter.

TORHOUT 11 MEI 2007. Marlène VANDENBOECK werd 3e in bij de vrouwen in de 10 kilometer van de "18e ST. REMBERT CORRIDA" met een uitzonderlUke sterke tijd van 36.19.0, ze was tevens de le bij de veteranes.

FLORENNES 11 MEI 2007. De familie OUBOUSKOUR zorgde terug voor enkele zeges en ereplaatsen. Oumaïma werd 2e en Samira 3e in een 800 meter loop voor min 9 jarigen. Fathia won een 1.100 meter loop bij de min 12 en AÏcha won een 1.500 meter bij de min14. Vader Brahim werd 5e bij de mannen in een 6 mijl.
DWARS DOOR BRUGGE 06 MEI 2007. Nico GRULOOS behaalde daar een 3ge plaats in de 14.300 meter lange wedstrijd door Brugge.

BOTTELARE 06 MEI 2007. Na haar zege in DE PINTE won Nathalie DE CLERCQ nu ook de 6 mijl lange jogging van BOTTELARE. Paul DEPLUVEREZ eindigde als 20e bij de mannen maar was goed voor een 5e plaats bij de 50 plussers. In de korte afstand van 4.500 meter was er een 23e plaats voor ASSA's miniem Joachim HOEBEKE. Bij de vrouwen een Se plaats voor Marleen P AEME.

ATH 05 MEI 2007. Frederik SALOMEZ werd 14e in de "RONDE DU PAYS VERT", Junior Kevin FLAMME werd 2e en cadet Emile LEFEBVRE 6e bij de juniors, Pierre LECUTIEZ was 2e bij de 60 plussers, de wedstrijd was bijna 12 kilometer lang.

FOSSES-LA-VILLE 05 MEI 2007. In de 6e JOGGING DU CHINEL werden enkele podium plaatsen opgetekend, zo o.a. van Aïcha OUBOUSKOUR die de 2 KM voor cadetten won en een 2e plaats voor Fathia OUBOUSKOUR bij de miniemen. Brahim OUBOUSKOUR werd 7e in een 10.300 meter loop.

DE PINTE 04 MEI 2007. Geert DE KEYSER, ASSA's atleet uit Oordegem, won in DE PINTE de meer dan 13 kilometer lange "BODYSOL" wegwedstrijd, bij de vrouwen was ASSA's atlete uit Eke, Nathalie DE CLERCQ de beste.

HENNUYERES 04 MEI 2007. In de tweede wedstrijd van de "CHALLENGE TOUS CHEMINS" werd snelwandelaar Pascal BIEBUYCK 52e op de 10.800 m.

BEVEREN-WAAS 04 MEI 2007. De "CONGOLOOP", die deel uitmaakt van het "FLANDERS WEGCRITERIUM" een wedstrijd over 10 KM werd bij de vrouwen gewonnen door de ASSA's atlete uit Welle, Marlène VANDENBROECK in een sterke tijd van 37.45.0.

ECAUSSINNES 04 MEI 2007. In een kinderloop -8 jaar OVER 750 METER ging de zege naar Oumaïma OUBOUSKUR terwijl in een 1.500 meter loop voor -12 jarigen, de eertse twee plaatsen voor ROOD-WIT waren met als Ic Aïcha OUBOUSKOUR en 2e Fathia OUBOUSKOUR. Later eindigde Aïcha OUBOUSKOUR nog op een 2e plaats in een 4 KM jogging en Brahim OUBOUSKOUR werd Se in een 9 kilometer loop.

BÉCLERS 01 MEI 2007. Challenge des Jeunes & Mini-Challenge heeft terug voor hee]wat podiums gezorgd bij ROOD-WIT. Bij de miniemen jongens een dubbe] met als le Samuël ZAOURI & 2e Jonathan GEVAERT. Bij de pupillen meisjes won Ophélie LABEAU, Delphine CARLIER was 6e. Bij de benjamins jongens was er een zege voor Ossalna MSILI, Arnaud VERHEYDEN werd 7e en Dorian CARLIER ge. Nohaila MSILI werd 2e bij de bejamines, Elise VAN DE WALLE 4e & Maria WINDELS 7e. Bij de kuikenljes jongens een 6e plaats voor Valentin LABEAU, een 7e voor Charles VAN DE WALLE & een lle voor Mathias FAVAERT. Zoé VAN DE WALLE werd 7e en Asma MSILI ge bij de kabouters.
In de Mini-Challenge Nord-Eclair over 4 Mijl was er een 3e plaats voor Stéphane LABEAU, Paul DEPLUVEREZ 14e in totaal werd 3e bij de masters, Svenn VAN DE WALLE werd totaal 56e. Samuël ZAOURI werd 6e, Jonathan GEVAERT 8e en Joachim HOEBEKE 10e bij de min 16. Bij vrouwen een 3e plaats voor Anaïs DRERA en een 6e voor Bianca HOEBEKE bij de min 16. Marleen PAEME legde bij de masters beslag op een 4e plaats.

KNOKKE 01 MEI 2007. In de 10K van KNOKKE eindigde Nico GRULOOS op een 20e plaats.

VÉZON 01 MEI 2007. In de Challenge A.C.H.R.O. op 1 mei over 10 KM werd Frederik SALOMEZ 21e en Fréderic ROUSSEAU eindigde als 42e en dat op 408 aankomsten.


SNAASKERKE GISTEL 01 Mei. Kristof RUL, master sedert vorige week, nam deel aan de 50 KM van Vlaanderen. Hij eindigde op een zeer mooie 4e plaats en was meteen de 3e Belg, zijn tijd was 3 u 32.00.0. Door de zeer grote warmte kwam het ASSA Record op naam van Geert BREYNAERT niet in gevaar.
Bertrand VERLINDE werd 26e op de 10 KM Een occasioneel ASSA team, mannen & vrouwen wonnen zoals vorige jaar de 50 kilometer estafette.

PRESLES 01 MEI 2007. Brahim OUBOUSKOUR werd 4e in een 8 mijl lange wegwedstrijd. ASSA minieme Aïcha OUBOUSKOUR werd 2e op de 5.500 meter loop. In een wedstrijd over 1 KM voor kinderen werd Aïcha OUBOUSKOUR 2e in een tijd van 3.30.0 meteen een nieuw ASSA miniemen Record, op de 5e plaats haar zusje de pupil Fathia in 3.39.0 ook een nieuw ASSA Record bij de pupillen, Se de benjamine Oumaïma in 4.07.0 en 20e het kuikentje Samira in 5.03.0.

STAVELOT 30 APRIL 2007. Eddy VAN DE PUTTE won na zijn zege de dag voordien in CLERVEAUX nu ook nog de 10 Kilometer lange wegwedstrijd "2e LA NUIT DE MAI" met een tijd van 30.00.0 zijnde 1.16 vlugger dan vorig jaar.

CLERVEAUX (Groot Hertogdom Luxemburg) 29 APRIL 2007. De 10 kilometer lange "CLIAR WERLOOF" werd gewonnen door Eddy VAN DE PUITE met een tijd van 33.10.0. Bij de vrouwen werd Stefanija STATKUVIENÉ-VILNIUTÉ 2e op 10 meter van de winnares Nathalie LOUBELLE. De zware omloop en de grote warmte zorgden er voor dat er geen snelle tijden werden gelopen.

TOURPES 28 APRIL 2007. De Challenge des Jeunes ging voor de eerste keer door in TOURPES met de nieuwe organisatoren. Ophèlie lABEAU won bij de pupillen, een dubbel] en 2 met Samuël ZAOURI en Jonathan GEVAERT bij de miniemen. Elise VAN DE WALLE werd 2e bij de benjamins. Isa AZAOUZI miste haar start bij de kabouters en liep als 10e over de meet bij de kuikentjes. Valentin LABEAU werd 6e en Charles VAN DE WALLE, weeral na een val ge bij de kuikentjes jongens.
In de Mini-Challenge een wedstrijd over meer dan 5 KM eindigde Stéphane LABEAU op en 2e plaats, goed voor de zege bij de seniors, Paul DEPLUVEREZ werd 10e maar werd 4e bij de masters.

OEDELEM 28 APRIL 2007. De 12 KM loop van de" 16e VULLAERTLOPEN" werd bij de vrouwen gewonnen door Marlène VANDENBROECK, ze overbrugde de afstand in 46.57.0.

RUMILLIES 28 APRIL 2007. Challenge ACHRO, 11.300 meter, 2Ie Frederik SALOMEZ, Bram DE VOS werd er Ie bij de juniors en cadet Emile LEFEBVRE was 2ejunior. Bij de vrouwen was Bernadette MAEBE 12e maar 6e bij de 45 plussers en Aïcha DEBERDT 14e dame.

HALLE. 28 APRIL 2007. René BERGHMAN eindigde op de 20e plaats in de "26e Hyacinten 1.12 Marathon", 60 plusser Guido NEYS werd I G2e.

OUDENAARDE 23 APRIL 2007. Julien BIEBUYCK die momenteel wielrenner is, werd 5e in een 3 kilometer lange scholencross.

OOSTENDE 22 APRIL 2007. Jean-Claude ROELS werd 68e op de 6 Mijl in de St. Jansloop.

LESSINES 22 APRIL 2007. Marleen PAEME werd daar 4e op een 3 Mijl loop. Op de 10.750 meter werd Joachim HOEBEKE 3e bij de beloften en zijn zus Bianca HOEBEKE Ie bij de beloften meisjes. Julien LALLEMAND werd 2e bij de -12 jarigen in een 800 meter loop.

HERTSBERGE 22 APRIL 2007. In de Sparregalmse jogging eindigde Bertrand VERLINDE op een 12e plaats.

ANTWERPEN 22 APRIL 2007. In de Marathon van ANTWERPEN startte Kristof RUL, maar dit ten dienste als haas voor de ene of andere atleet, hij eindigde als 70e.

NINOVE 22 APRIL 2007. Natascha FOURNEAUX werd in haar reeksen van zowel de 100 als van de 200 meter vlak 2e ook Glenn DE VLIEGER werd 2 keer 2e in zijn reeksen van de 100 en van de 200 meter vlak.

STASEGEM (HARELBEKE) 21 APRIL 2007. ASSA's veteraneW +45 Bemadette MAEBE, deed haar wederoptreden in een meer dan 12 KM lange wegwedstijd, ze was 8e, Mieke SOENENS werd lle dame.

CROIX (France) 21 APRIL. In deze Noord-Franse gemeente ging er een 20 KM snelwandelwedstrijd op de weg door. Pascal BIEBUYCK werd er prachtig 2e met een nieuw ASSA Record voor Masters M+35/39.

ANTOING 21 APRIL 2007. De derde manche van de Challenge des Jeunes & Mini-Challenge Nord-Eclair werden de verschillende podiums weeral met veel ROOD-WIT kleuren bezet. De volgende ASSA leden zorgden daar voor een zege Ossama MSILI bij de benjamins, Ophèlie LABEAU bij de pupillen, Samuël ZAOURI bij de Miniemen. Een 2e plaats was er voor Quentin ROYER bij de smurfen, een 3e voor Nohaïla MASILI en een 5e voor Elise VAN DE WALLE bij de benjamins en ook nog een 3e plaats voor Jonathan GEVAERT bij de miniemen. Zowel Valentin LABEAU (13e) als Charles VAN DE WALLE (17e) werden bij de start van de kuikentjes betrokken in een valpartij, dat verklaart hun mindere goede plaatsen.
In de Mini-Challenge Nord-Eclair werd junior Kevin FLAMME Ge goed voor een 3e plaats bij de juniors. Stéphane LABEAU die als 8e eindigde werd de 3e bij seniors. cadet Emile LEFEBVRE werd 2e en Jonas DEMULDER 20e bij minlG jarigen. Bij de vrouwen eindigde Eloïs VERVAEKE op een 5e plaats, deze was goed voor een 2e bij de min16 jarigen, pupil Eva DEMULDER was er 10e. Bij de vrouwen masters noteerden we een 8e plaats voor Liesbeth POTTIE.

OEDEGHIEN 21 APRIL 2007. Een zeer zware omloop over bijna 19 kilometer dwars door de Pays des Collines, Nico GRULOOS won.

AMAYE 17 APRIL 2007. Eddy VAN DE PUTTE versloeg niet minder dan 520 tegenstanders in de 1/2 Marathon van AMAYE, met zijn tijd van 1.07.00 strande hij op enkele seconden van het ASSA MASTERS M+35 Record.

SLEIDINGE 20 APRIL 2007. Master Jean-Claude ROELS werd aldaar 2e in een 3 KM wegwedstrijd. Nathalie DE CLERCQ won de bijna 12 KM lange wedstrijd bij de vrouwen.

AYE 07 APRIL 2007. Ann LEPEZ maakte van een korte vakantie gebruik om deel te nemen aan de Ardeense jogging des God'is, een wedstrijd van meer dan 10 kilometer. Ann eindigde als 2e vrouwen werd de laureate bij de W +40.