NL | FR                      Laatste update: Sunday 29 March 2020 12:44

AANSLUITEN BIJ ASSA RONSE


Vanaf seizoen 2017-2018 kan je je online inschrijven zodat alles vlotter verloopt. Nadat je je ingeschreven hebt zal je eerstdaags een e-mail ontvangen met de instructies om het lidgeld over te schrijven (rekeningnr BE68 0688 9921 9834). Eenmaal het lidgeld goed ontvangen is dan is je inschrijving definitief en ben je van harte welkom op onze trainingen.

online inschrijven

Het inschrijvingsgeld voor seizoen 2017-2018 bedraagt 75 euro. Hierbij zijn wij de goedkoopste sportclub van Ronse waarvoor je een heel jaar lang lid bent. Dit lidgeld omvat voor de jeugdatleten:
  • lidmaatschap voor een volledig jaar (van 1 oktober tot 30 september)
  • 2x per week training onder leiding van gediplomeerde/gemotiveerde trainers
  • aansluiting bij de Vlaamse Atletiekliga (VAL), competitieatleten krijgen een VAL borstnummer
  • verzekering tijdens de trainingen en officiële wedstrijden
  • je ontvangt onze driemaandelijks ASSA krantje

Korting van 5 euro per extra lid van eenzelfde gezin. Bijvoorbeeld: een gezin sluit zijn 3 kinderen aan. Het eerste kind betaalt 75 euro, het tweede 70 euro en het derde 65 euro.

Inschrijven is mogelijk vanaf de leeftijd van 5 jaar. Een competitieatleet moet minimum 6 jaar zijn.

Kies je voor competitie-atleet dan krijg je een VAL borstnummer waarmee je kan meedoen in officiële atletiekwedstrijden. Daarvoor is het wel een verplichting van de VAL dat je een clubtrui aan doet tijdens de wedstrijd. Zo'n clubtrui kan je natuurlijk bij ons ook aankopen. Eénmaal per jaar (september/oktober) wordt een bestelling hiervan geplaatst. Kostprijs: 25 euro. De kostprijs van de clubtrui is niet inbegrepen in het jaarlijks lidgeld en is vrijblijvend.